Fă proasta dreacu, ți-o stins-o zombieul ăla care seamănă cu iustinel și mănâncă banane și scoate coi prăjite pe gură și nu se spală pe dinți.
Ce e așa de grieu die înțălăs?
Cel mai bine sti cum faci? deschizi becu la buda iei o bata de baseball si pandesti pe cine o stinge si care a stinso il rupii cu bataia dar
Doamne sfinte, ce problema majora si misterioasa! De obicei cand te duci la baie trebuie sa aprinzi tu lumina, ca altfel de ce sa arda de pomana!? De ce-i fii disperata din aceasta cauza? Inca n-am mai auzit asa ceva! Sa fii disperat ca era lumina stinsa la baie!
Eu cred ca a fost un Ba'bau mare, negru, urat si pufos, cu ochii cat cepele care s-a gandit sa stinga lumina pentru ca il deranja la ochi
Pff e foarte aiurea odata am cunoscut un prieten al unui prieten de.a lu pretena lu varmiu de pe mama soacrei tatalui meu vitreg si mi.a povestit acelasi lucru cu baia, a doua zi s.a trezit cu un c.o.i in frunte
@Elianna,nu stiu daca stii sa citesti „Trivia/Amuzante", dar aceasta este categoria in care am publicat intrebarea, sa ne mai inveselim putin.Iti apreciez slabul interes si intelect si anume: nu stiu daca te-ai gandit la posibilitate, dar iata ca la mine acasa lumina la baie este aprinsa constant.Chiar si asa,intrebarea a fost o glumita si stau sa cred ca ai observat si tu, sau cel putin ai incercat sa observi! Sper ca nu te-am jignit prea rau, ci si mai rau de atat.
Multumesc pentru raspunsuri celor inteligenti, care si-au dat seama ca e o gluma.Multumesc pentru raspunsuri si primatelor,pentru ca nu va pot numi altcumva dragilor! Daca s-ar putea macar sa va exprimati in termeni cat-de-cat literari, ar fi perfect.
Oricum, mi-ati luminat ziua cu astfel de raspunsuri.Ar trebui sa va obsinuiti cu intrebari stupide,amuzante s.a. m.d in aceasta categorie pentru ca,cred eu ca acesta este scopul sau, sa ne amuze.
@C? elu? a -Mai fac si eu un pipi cand e nevoie.
@Enigmă -Mos Craciun exista draga, exact cum D-zeu exista.
@DyDyXD -You got it!
anonim_4396 întreabă: