Era să mor de râs, Copperfieldule. Faină tare povestea.
P.S. Am o idee. Ca să nu minți, nu vorbi și nu tasta! Succes garantat.
Mersi din nou, și mă bucur că te distrează ce scriu eu pe aici; mersi și de sfat; parcă mai era ceva...; in fine, mai vorbim; mă duc să văd ce mesaje am...
Dar totuși, unde ai văzut tu un Copperfield, care să spună adevărul? N-ai decât să respecți tradiția.
Nu mai pot!
"când am văzut că se duce hamsterul la fund, am pus o bucată de lemn să se agațe de ea, cum a fost în Titanic, când stătea DiCaprio prins de cufăr după ce s-a scufundat vaporul".
Mersi, mi-ai făcut seara!
Daca ai vrut sa faci caterinca ai reusit )))
si daca nu. du-te la spitalu' 9! )
Mă gândesc să-ti urmez sfatul, dar momentan sunt la o secție de poliție unde sunt arestat pentru că am avut un carnet de asigurare de sănătate fals; dacă vrei amanunte intră la mine, și vezi c-am pus o întrebare acu o oră, și am explicat acolo ce și cum! pa!
Daca povestea e reala, spune-i adevarul ca ai vrut sa te placa si mai mult si ca nu o sa o mai minti, daca nu super tare povestea))
Bună,draga mea; eu iți multumesc pentru sfat,dar nu pot face cum spui tu,pentru că m-am cam blocat la faza cu *spune-i că nu o s-o mai minți*; adică mai exact,dacă i-as spune asta,practic tocmai aș minți-o! eu te înteleg că-mi dorești binele, și apreciez asta, dar eu nu pot rezista mai mult de 24 de ore fară să mint o fată(femeie); am incercat odată,iar seara n-am amai avut poftă de mâncare, n-am prea dormit și am fumat peste măsură! deci dacă vrei să mă ajuți dă-mi un sfat inlegatură cu chestia asta; cum să fac să nu mai mint așa, intr-una! pls. aștept! mersi.
Am citit povestea ta și nu știu cu ce să te ajut.spune-i adevărul caci la urma urmei va ieși la iveală. Poți să-i spui că ai dorit să pari mai nu știu cum în fața ei și ai făcut această gafă. Idee nu am ce să faci, dar știi mi-a plăcut povestea!
Baftă ție fii tare și sincer mereu!
Pai.Eu cred ca ar trebui s-ai explici situatia fetei.In locul ei as fi impresionata daca cineva ar face asta pentrut mine.Si daca s-a suparat la faza cu hamsteru in apa, atunci ar trebui sa-ti ceri scuze de la ea si s-ai spui ca iti pare rau pentru aia.
DaciaRomania întreabă: