| oanyyy a întrebat:

Am si eu o probleme, dar nu vreau sa-mi dati raspunsuri gen du-te la psiholog sau totul este in mintea ta.
(scuzati categoria dar e foarte vizitata)

Acum 2 zile, cred ca era 10 noaptea.Eu stateam in pat cu fratele meu care are 6 ani si deodata am auzit un zgomot ca un fel de bubuit.Noi langa pat avem un balcon, iar de pe balcon se vede terasa care o avem afara.Acolo erau parintii mei(nu pe balcon, pe terasa, terasa este jos)Eu am crezut ca ei au intrat in casa si vor sa ne sperie batand in tocul usii sau asa ceva, dar nu erau ei.Nu stiu ce era! Intrebarile:

1)Ce putea fi?

2)Ce puteam sa fac daca era cineva(nu parintii mei)?

3)Voi ati avut intamplari de astea(daca da, povestiti-le!~)?

Răspuns Câştigător
| PrajituricaCuBomboneleColorate a răspuns:

1)putea sa fie o creanga sau poate s-a spart cauciucul unei masini, mi s-a intamplat de multe ori, suna ca o bubuitura puternica;
2)sunai la politie,te ascundeai, ii cautai pe parintii tai, poate aflau ei ceva
3)nu,nu mi s-a intamplat,dar foarte des imi imaginez poza aia de la scary maze, la mine in dormitor, si mi se face foarte fricasad

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LoL a răspuns:

Stiu eu ce sa faci...dai cu otet in casa dupa aia spargi geamurile te dai cu alifie in c*R si bagi o creanga(qlifia e pentru a intra mai bine)

| Puţifer a răspuns:

şi eu am '' o probleme '' happy

| MiHaI a răspuns:

1.o fantoma
2. dadeai cu usturoi
3.nam tampit

| MetalRocker a răspuns:

1)fratetu
2)le aruncai cu ceva greu in cap
3)nu

| GoguMătryx a răspuns:

1)curentu ( daca era geamu deschis si o usa din casa ta)
2) strigai dupa ei de la balcon
3) eu nu

| Graphee a răspuns:

1) Un zgomot, stai liniştită... nu este nimic de genul fantomă, bau-bau etc. Spune-i şi fratelui tău, să nu trăiască cu teama aceasta.
2) Chemai ajutor, te ascundeai...
3) Nu, nu am avut...Doar acum aproximativ 10 ani îmi era frică de umbre. laughing

Baftă!
Şi nu are rost să îţi fie frică!

| yasser25 a răspuns:

1. Energii negative, 2. Poti sa m a contactezi pentru o sedinta de exorcizare sau alungare a spiritelor (alungare sa inmultire, depinde ce doresti), 3. nu consum etnobotanice ca sa am intamplari de genul asta!

| Ady93_2195 a răspuns:

Buna, poate a a batut vantu si a picat ceva sau poate a pocnit lemnu (daca ii vechi), sau poate a fost o fantoma devil glumesc.
Nu iti fa griji, poate a fost doar o pocnitura!