O broască face poze pentru o revistă. Fotograful ii spune ca in timp ce el ii face poze, să zică magiun, ca să nu i să deschidă gura.Broasca,uitând ce să zică, a găsit un sinonim pentru magiun, iar ea zice: Marmelaaaaaadă
o tiganca insarcinata in luna a 9-a,naste la o intersectie, doi gemeni, bula si strula. Politistii de la rutiera se ofera sa ajute tiganca sa nasca. Svoate bula capul primul, dupa care il trage inapoi, si-i spune cu neliniste lui strula. Frate hai pe din dos, ca e plin de gabori aici.
Derp si Herp sunt acasa la Derp. Herp vrea sa se duca acasa dar nu poate ca afara ploua. Derp: Daca tot ploua poti dormi acasa la mine. Herp: O mersi mult. Peste catva timp. Derp:Herp, de ce esti asa ud? Herp: Pai am fost acasa sa-mi iau pijamalele. Si acum iti zic o poezie. De la beat carciuma vin, Merg pe gard de drum ma tin, Merg cu subtioara-n paine, Nici un latra nu ma caine, Dau cu caini in bolovani sa ma apar de dusmani.
Enigmă elucidată
N-am înţeles decând sunt eu,
Cum au ajuns unii, la noi,
De-şi bat nevestele mereu,
Pân' am sucit canalul doi
Aiurea, meciuri nu erau
Şi la prostii nu mă zgâiesc...
Savanţi iluştri comentau
Acest nărav, pur, românesc,
Care... de ani l-au studiat
Şi cercetând, în mod firesc,
Cu toţii au concluzionat
De ce la moacă o primesc
Femeile, bine'nţeles,
De la bărbaţi, nişte barbari (?!)
Consumatori ce fac exces,
Beţivi, şi încă, ordinari,
Din vina care-i tot a lor
Cum sunt zgârcite foarte rău
Şi-n ruptul capului nu vor
Să le dea bani pentru trăscău!
Asta e poezie. Daca iti zic bancul meu preferat cred ca mori.Era o tiganca si un tigan si zicea tiganul Du-te la teatru si fa si tu ce face toata lumea. Dupa un timp ea veni si tiganul o intrebase cum a fost.Ea a zis ca si-a cumparat un bilet ca toata lumea si s-a asezat langa unul ca toata lumea si ala i-a bagat mana in p....si ea i-a bagat si lui mana in p...CA TOATA LUMEA
Mandy693 întreabă:
Julyly2089 întreabă: