| LoL a întrebat:

Care sunt replicile voastre preferate din roboti?

A mea este asta: Cioca Boca Cioca Boca V-am Dat La Toti MW! 3 Mocarolling on the floor ma pis pe mine de ras cand o aud rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Cretaker a răspuns:

Replica mea preferata din RObotzi, cand F.O.C.K.A zice: "Ochi pentru ochi si lumea va deveni oarba" rolling on the floor nu maiii poooootttt de rasss laughing e superr tare episodu

11 răspunsuri:
| DaVà a răspuns:

Imi bag ****-n ma-sa lu` gombosu asta metalic, ii fac un frate mai mare si-l pun sa-l bata animalic

| Mitsa a răspuns:

7*3=De cuc mă iei
8*4=Sugi căcatu'
5*2=Câştigi un coi
9*5=Mă cac într'o pungă, ţi'o pun pă preş, îi dau foc, sun la uşă şi fug.

| HepiBăluuns a răspuns:

Te tai,te feliez,cu talent te decupez
eu primul,eu primul,eu primul,eeeuuu prrriiiimul
fraguta cu ciocolata si cu frisca amestecata, cu capsuna, manca manca...si vanilie,zmeurica
bumtzi,bumtzi, bumtzi, bumtzi

| PiluLă a răspuns:

Shiiittt guritaa!

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Poţin,poţin!

| ZoOzOLe a răspuns:

...da tine-o fix escaladami-ai p***.
vad o aratare cu mecla de cersatoare gen tampon cu aripioare intre tate are par din urechi ii curge zari si se aproprie mirata traspirand un sos de ceapa!laughing

| Iiiiioana a răspuns:

Ca e soare ca-i furtuna, ca ma fulgera la pruna eu duc lupta ne-nfricat m-o facut mama pirat!

| Usturoi a răspuns:

*scoate pistolu din buzunar* Jos hainutzele sa vad bilutzele!laughingVery funny

| Yo_6982 a răspuns:

Adica? Eu-s proasta? Ma faci grasa? Eu umblu stramb pe tocuri? Eu nu stiu perca? Eu nu-s fotogenica? Sau hau sau hau-bau sau ce tot latri acolo draga?
Dar e cam veche asa ca:Esti ca parul de pe p***a.

| BeByTzZa a răspuns:

Ai tacut si mi-ai facut un sandwichlaughing

Mediocrulelaughing

O p*lă roz din fier cu luminițe! O pu*ă roz din fier cu luminițe!

Poate-i țuică! Poate-i vin! Poate-i pipi de rechin!

Ce fraiere!? Vrei scandal? Vrei să ne piz*im? Te previn că am propriul stil de Kung Fu! Stilul FU-TAI! Simte-mi furia!

Dildău, șezi! Șezi, Dildău! Rău Dildău, las-o în pace Dildău, bad boy Dildău! Șezi!

Apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l… apasăăă-l, apassăăă-l, apaaassă-l. Apasă-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă cac într'o pungă, ţi'o pun pă preş, îi dau foc, sun la uşă şi fug.