Replica mea preferata din RObotzi, cand F.O.C.K.A zice: "Ochi pentru ochi si lumea va deveni oarba" nu maiii poooootttt de rasss e superr tare episodu
Imi bag ****-n ma-sa lu` gombosu asta metalic, ii fac un frate mai mare si-l pun sa-l bata animalic
7*3=De cuc mă iei
8*4=Sugi căcatu'
5*2=Câştigi un coi
9*5=Mă cac într'o pungă, ţi'o pun pă preş, îi dau foc, sun la uşă şi fug.
Te tai,te feliez,cu talent te decupez
eu primul,eu primul,eu primul,eeeuuu prrriiiimul
fraguta cu ciocolata si cu frisca amestecata, cu capsuna, manca manca...si vanilie,zmeurica
bumtzi,bumtzi, bumtzi, bumtzi
...da tine-o fix escaladami-ai p***.
vad o aratare cu mecla de cersatoare gen tampon cu aripioare intre tate are par din urechi ii curge zari si se aproprie mirata traspirand un sos de ceapa!
Ca e soare ca-i furtuna, ca ma fulgera la pruna eu duc lupta ne-nfricat m-o facut mama pirat!
Adica? Eu-s proasta? Ma faci grasa? Eu umblu stramb pe tocuri? Eu nu stiu perca? Eu nu-s fotogenica? Sau hau sau hau-bau sau ce tot latri acolo draga?
Dar e cam veche asa ca:Esti ca parul de pe p***a.
Ai tacut si mi-ai facut un sandwich
Mediocrule
O p*lă roz din fier cu luminițe! O pu*ă roz din fier cu luminițe!
Poate-i țuică! Poate-i vin! Poate-i pipi de rechin!
Ce fraiere!? Vrei scandal? Vrei să ne piz*im? Te previn că am propriul stil de Kung Fu! Stilul FU-TAI! Simte-mi furia!
Dildău, șezi! Șezi, Dildău! Rău Dildău, las-o în pace Dildău, bad boy Dildău! Șezi!
Apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l, apasă-l… apasăăă-l, apassăăă-l, apaaassă-l. Apasă-l!
Julyly2089 întreabă: