| BellaLove2 a întrebat:

Ce bancuri si poante stiti? Am chef sa rad si sa dau funda!

8 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

Dar cine a zis ca stiu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu bancuri de pesti si poante de balerina.

| miru20cmrecords a răspuns:

Pai cauta pe google.

| Jasmin15 a răspuns:

Bula avea prostul obicei sa dea pantaloni jos oamenilor care se aplecau si sa-i fu*a...Moare Bula, ajunge in ceruri...toate bune si frumoase pana intr-o zi cand sf petru scapa niste dosare pe jos si bula zup ii da pantaloni jos si il fu*e.Foarte suparat sf petru il duce in iad si da ordine dracilor sal arunce in cazanul cu smoala, sal omaoare! Dupa 2 saptamani cand vine sf petru sa verifice daca lau pus in cazan, bula juca poker cu dracii!
-Pai ce vam zis eu ma... aveti lemne, aveti foc...de ce nu-l ardeti?
-Pai da sefu da cine se apleaca sa aprinda focu!
:*

| Jasmin15 a răspuns:

Ion si Maria erau grădinari.

Într-o zi se întâlnesc ei pe uliţă şi Maria zice:

- Măi Ioane, cum faci tu că la tine roşiile sunt mai roşii ca ale mele? Că şi eu le ud, şi eu le îngrijesc, sunt roşii, dar parcă tot a tale-s mai roşii ca ale mele…

- Apoi fă Marie, să ştii că-i un mare secret aicea: să ştii tu de la mine, că eu în fiecare dimineaţă când ies să le ud, ies în pielea goală. Şi când mă văd roşiile, tăte se înroşesc de ruşine şi aşa rămân.

Pleacă Maria bucuroasă că a aflat marele secret şi se întâlnesc peste vreo două săptămâni:

- Ei, cum îi fă Marie, înroşitu-s-au roşiile?

- Apăi măi Ioane, roşiile tăt aşa or rămas, dar în schimb mi s-or făcut nişte castraveţi, de mai mare dragul…

| BellaLove2 explică:

Amuzant!