Woow, serios? Nu stiam ca am un frate
Sper sa ne reintalnim!
...doar eu sunt sora ta de mult pierdută
Ssht aproap am pacalit-o si poate ma faceam cu o avere mare si chunuitoaree
La ce te referi? Imi poti spune si mie? Cu ce te faceai?
Ce vrei sa spui?
Vreau să spun că, datorită faptului că tu ai pus această întrebare, iar domnul єχcєєℓ, aici de faţă, s-a asociat cu ceea ce ai spus tu, considerându-te şi în acelaşi timp numindu-te "sora lui de mult pierduta", mi-a afectat sentimentul măsliniu cu picăţele albastre-gălbui, crezând până acum că doar eu sunt acea soră de care acest omuleţ verde vorbea mai sus.Acest sentiment măsliniu a început treptat să se estompeze atunci când,revenind pe acest site şi văzând răspunsul pe care omuleţul verde cu cocoaşă purpurie mi l-a lăsat,şi prin care spunea că de fapt planul care a stat la baza afirmării lui a fost acela de a se împrieteni cu tine folosind diverse tehnici de manipulare,în urma cărora el să te răpească,să se însoare cu tine,ca mai apoi atunci când tu îi vei pune(ca întotdeauna) cina,el să îţi pună discret în mâncare o poţiune otrăvitoare preparată chiar de mine.În urma acestei poţiuni,tu vei urma să te duci pe calea celor drepţi(asta dacă nu eşti strâmbă),lăsându-l pe micul omuleţ verde cu cocoaşă purpurie şi mustăcioară curcubitacee,cu averea pe care,desigur, nu o va împărţi cu mine, urmând ca eu să îl asasinez în timp ce îşi spală podoaba capilară atât de mătăsoasă, iar eu purtând un costum de pisică sălbatică. Astfel, eu rămân cu averea cu care îmi voi cumpăra şoseţele din bumbac, cu cerculeţe albastre şi roşii, pe fundal având bucăţele de mătase fosforescentă.
k, mă opresc.
Sincer, nu prea aveam de gand sa ma casatoresc dar fie
Când îi vei vedea podoaba lui capilară atât de mătăsoasă, prin care vântul adie discret, un sentiment profund te va copleşi şi imediat îi vei cădea în braţele lui acoperite de o cămaşă în pătrăţele roşii, proaspăt spălată cu Perwoll, astfel fiind a lui pentru totdeauna.Nu ai cum să îi rezişti.
Vreau sa vad... Eu cred ca ii voi rezista
Nu pare genul meu
Aşa spun toate, darling, aşa spun toate.Dar e irezistibil.Se spală cu Dalin.E băjat finuţ, idol la fumei.
Neah, nu e genul meu
Nyctophilia = A preference for the night or darkness.
Inseamna ca esti nocturn, asa sunt si eu si multe alte persoane.
Posibil esti o fire artistica sau creativa.
Woow, interesant
Nyctophiliac*
Deci sunt jumate liliac? Woow, interesant!
Nu e nimic neobisnuit in asta. Noaptea are ceva deosebit, nevazut, pe cand ziua nu prea are nimic.
Nu inseamna nimic!Pai ar fi fost ciudat daca ti-ar placea ziua tinand cont ca esti Emo/ Girl /XXX
Nu mai, sunt ca asta:
http://img3.wikia.nocookie.net/......mpiro4.jpg
Imi place, chiar ma atrage fata!
Se vede ca ai gusturi
Iti plac fetele vampir, huh? Ce sa spun, au ochii si dintii frumosi
M-as lasa supt pana la ultima picatura de o vampirita ca aia
Pot sa particip si eu? Am nevoie de sange proaspat
Oricand e loc de un treesome
Ok, bine atunci
Woow ce tare! Imi poti da mai multe informatii?
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Vampir_(mitologie)
Mai pe scurt sugi (da, sugi ^_^) sângele oamenilor.
Bine, termenul emo nu inseamna chiar asta da ma rog... Buna gluma
Nu m-am suparat, de fapt a fost dragut
Merci de raspuns, ai dreptate, sunt o pasare de noapte
Multumesc
Cu placere, ma bucur ca esti disponibil/a pentru glumele mele, daca asa le pot numi
Sunt disponibil
Aaa, deci esti baiat, bine, ma bucur ca esti disponibil
Asa,bun am clarificat si asta
Ai clarificat ca esti baiat sau ca esti disponibil?
Ambele
Bine, ma bucur ca ai clarificat lucrurile
Daca mai ai nevoie sa clarifici si altele, ma gasesti aici
Ok
Bine, o sa te astept
INeeDYoubby întreabă: