Eu impreuna cu vara-mea am fost la tara. Tara asta este de fapt un bloc dar in fine...Noi avem acolo un vecin, batran normal, dar noi ni-l aminteam altfel de cum era acum.Itr-o seara am facut o vizita lui si familiei lui, el avea un par mai grid si alb chiar cu ceva negru, iar tunsoarea fiind una tepoasa dar niste tepi mult mai lungi de ziceai ca avea paie in cap , iar dintii lui zici ca erau "tunsi" cu foarfeca in toate directiile , iar vocea lui asa vesela si "vai, vai, vai bla, bla, bla" ne-a facut pe mine si pe varamea sa izbucnim intr-un ras chiar de fata cu el, bine ca el era obisnuit de cand eram noi mici fiindca asa faceam si atunci, desi el nustia de ce sau de cine radem acum fiind aceeasi situatie. Ajungem noi acasa hai la barfit si uite asa ii vedeam noi toata hidosenia haioasa si radeam intr-una.
A doua zi am fost la niste cumparaturi, iar bunica ne povestea ca sotia vecinului denumeste dentistul "dintarul" si iarasi ne-a apucat rasul. Ajungem noi acasa si iarasi ne ducem cu gandul la vecinu si ii punem porecla "Dintila" . Cam atat despre vecinul.
In prima zi cand l-am vizitat am cunoscut o fetita de 2 ani pe care ei o cresteau, dar nu era fetita lor ci a celorlalti vecini care erau toata ziua la servici iar fetita lor ramasese in grija lui Dintila si sotiei lui acestia fiind platiti sa stea cu ea.Itr-o zi fetita de 2 ani pe nume Alessandra a fost adusa pe la noi sa stea vreo 2 ore. Bunica o serveste cu un biscuite, iar dupa eu o iau in brate si incep sa o fac avionul (mare greseala ) o invart eu ce o invart, iar ea ma strange mai tare de gat, iar bunica imi spune "aoleu oprestete ca vomita copilul" . Eu pe moment ne dandu-mi seama de ce se intampla si nu ma opresc, iar varamea zice destul de fuioasa "hei mai stropit"(de parca eu as fi stropito pe picior cu biscuitele care descoperim ca fetita il tinuse in gura vorba mea si a lui varamea "o tinea rezerva pentru. la toamna" .
Uite asa aceasta fetita nu a scpat neporeclita denumind-o "vomitron 3000" , chiar daca ea avea deja porecla de la vecinu "chilotareasa".
Ooooo, sa nu uit sa va spun ca mai avem o vecina in bloc "la tara" pe nume Margareta si intr-o zi ne-a dat o gleata cu "zarzare"(cum le dunumea Margareta ). Ajungem acasa si vedem ca au furnici si cine stie ce, iar bunica zice ca le arunca eu cu varamea radem de renumitele "zarzare" si ii punem lui Margareta porecla "zarzarica", dar nu ezitam sa ii mai spunem si "tarancuta".
Trec cateva zile si ne intalnim din intamplare cu "zarzarica" care ne intreaba daca ne-au placut "zarzarele" (firar ele sa fie ), iar eu si vramea :"da, da, au fost foarte bune" si iarasi ne bufneste rasul "tarancuta" se holbeaza la noi si dupa ne zice"daca vreti va mai dau o galeata de "zarzare" ( vai de capu meu deci atunci m-am uitat eu la varamea si ea la mine si am ras pur si simplu cu lacrimi) si cam atat .
Am mers la tara sa luam pere si unul din amicii mei a furat doar una si tanti aia a chemat politzia
Intamplare amuzanta nu mi s-a intamplat da pot sa spun ca eu amuz pe alti.In fiecare seara de 2 saptamani incoace n-i s-a pus pata mie si inca catorva pers pe un om care e sifonu garzii in oras.In fiecare seara ne urcam pe bloc si ii aruncam cu oua pe masina.Saracu e terorizat aseara la pus pe fiu-so sa stea pe bloc toata noaptea si el statea la scara iar nevastasa pe terasa
Poy, alergam dupa soru-mea care imi luase sutienul,[eram in sanii goi si chilotei] si a intrat profu de mate care venise pentru meditatia la matematica vai ce fata a facutsi mai era si tinerel [28 de ani] am murit de rusine am fugit repede in baiedoamne, asta n-o uit never ever
Pai sa vezi. Desfaceam o sticla de Pepsi si cand am deschis capacu' a sarit tot sucu' pe mine. Si atunci, enervata, am zis baga-mi-as p***! Si cand m-am intors, in spatele meu erau domnu tata si dirigu care venise in vizita! Se uitau la mine ca la felu' 4. Normal ca dupa asta am fost pedepsita vreo saptamana dar acum ca imi amintesc, mor de ras.
Buna! eu ma plibam cu rolele si mi s-a facut sete.m-am dus in casa, am luat paharul si la iesire trebuia sa cobor niste scari.le-am coborat, iar catelul meu era langa mine.eu nu l-am vazut si m-am impiedicat de el si am cazut. la scoala, alergam pe hol.si pe podea este o parte mai alunecoasa(sper sa intelegi ce vreau sa spun).nu am vazut-o, am alunecat si BOOM! erau si ogramada de elevi pe hol atunci.
Pai am fost la mare si am intrat in apa sa inot.in timp ce inotam eu mi s a desfacut sutienul iar cand am iesit din apa eram fara sutien am pus parul sa nu se vada nimic si am intrat sa imi caut sutienu'
m a trimis mama ieri la piata sa ii cumpar niste fructe (banane, chivi si mere) am luat chivi, mere si mergeam sa caut si bananele iar un amic mi a zis "salut" eu nu l am auzit si a venit la mine si mi a zis din nou "salut" iar eu "scuze nu te am auzit eram cu ochii dupa banane"
o data m am deochiat singura trebuia sa merg la club si m am aranjat si dupa ziceam "mama ce frumoasa sunt" si toata noaptea nu mai puteam de cap
sunt la multe dar nu imi aduc acum aminte !
bafta!
Mi s-a intamplat ieri eu sunt din Mangalia si merg des la plaja.Cand am mers in apa am rugato pe prietena mea sa-mi stanga bine sutienul sa nu mi se desfaca din pacate sa desfacut cand am iesit din apa nu era complet la mal si nu mi-am dat seama ca nu am sutien mi se parea ca ma simt prea libera dar nu m-am uitat sa vad daca il mai am a veni un om de vreo 48 de ani pe langa mine si ma ciupit de sanfrate era sa sara alex pe omu ala sal baat mar da la oprit un amic de-al lui.
Am mers pe al 12 noaptea ep langa un cimitir cu vreo 7 prieteni si am auzit un o bocanitura naem speriat si neam ciocnit uni de altii)
Nea trimis profa pe mine si pe un coleg sa luam ceva de la directoare sai aducem ei si am trecut pe lanag o clasa de a 4-a si usa ear intredeschisa si noi am ziberat la usa chiar atunci trtecea diriga pe langa noi si a luat catalogu si ne-a dat in cap air noi :stati dmn diriginta nu e ceea ce pare
Mi s-a intamplat ieri eu sunt din Mangalia si merg des la plaja.Cand am mers in apa am rugato pe prietena mea sa-mi stanga bine sutienul sa nu mi se desfaca din pacate sa desfacut cand am iesit din apa nu era complet la mal si nu mi-am dat seama ca nu am sutien mi se parea ca ma simt prea libera dar nu m-am uitat sa vad daca il mai am a veni un om de vreo 48 de ani pe langa mine si ma ciupit de sanfrate era sa sara alex pe omu ala sal baat mar da la oprit un amic de-al lui.
Am mers pe al 12 noaptea ep langa un cimitir cu vreo 7 prieteni si am auzit un o bocanitura naem speriat si neam ciocnit uni de altii)
Nea trimis profa pe mine si pe un coleg sa luam ceva de la directoare sai aducem ei si am trecut pe lanag o clasa de a 4-a si usa ear intredeschisa si noi am ziberat la usa chiar atunci trtecea diriga pe langa noi si a luat catalogu si ne-a dat in cap air noi :stati dmn diriginta nu e ceea ce pareapoi nea trimis inapoi in claasa
Buna!
Eram la piscina cu mama si o colega.
Alerg eu repede spre mama sa ii zic ceva si apare in fata mea un prieten foarte dragut.Eu ma impiedic, ma lovesc si mi se rupsese si slipul.
Foarte nasoala fazaaaaa!
O intamplare mai slabutza dar destul de haioasa am avut si eu acu cateva zile la scoala. Ne prezentase dirigu (prof de mate) niste culegeri pentru BAC si la un moment dat il intreaba pe un nehotarat tocmai cand era liniste in clasa: "O iei?" La care toata clasa a bufnit intr'un ras isteric si ala a raspuns senin: "Nu dom' profesor, eu n'o iau, eu o dau". Profu a ramas blocat cateva secunde fara sa mai poata scoate vreo vorba.
Dirigu nostru in general
nu se supara la glume de genu asta.
pai mergeau eu si cea mai buna prietena a mea si vedem doi baieti care erau super si nu mai puteam sa imi iau ochi de la unul dintre ei si la un moment dat am cazut cu fata pe asfalt in fine am inceput sa plang si peorma am vazut-o pe prietena mea razand in hohote si am inceput sa rad si eu
pai mergeau eu si cea mai buna prietena a mea si vedem doi baieti care erau super si nu mai puteam sa imi iau ochi de la unul dintre ei si la un moment dat am cazut cu fata pe asfalt in fine am inceput sa plang si peorma am observat-o pe prietena mea razand in hohote si am inceput sa rad si eu
Pai intr-o zi ne-am batut cu cornuri si ne-a prins diriga da n-a zis nimic. A doua zi ne-a intrebat ce aveti azi de mancare? Lapte sana.Asa ca diriga a luat laptele si ne-a manjit pe nas pe toti si ne-a facut si poza
Noi stam cu o doamna noua intitulata Paula, ca in reclama la iaurt.Un coleg zice:darar d**** de natie de vacuta.
Cand eram mai mica stateam cu babysitter.Eu ii spuneam sa stea langa mine cand dorm si ea pleca dupa ce adormeam cand ma trezesc o vad ca calca rufele.Fac eu :de ce ai plecat?
Pe baiatul pe care il plac...este blond si are o fata de parca e posomorat.Eu cu imaginatia mea unica l-am poreclit "Blondul nefericit".El pe o fata a poreclit-o "Madam duta magar" (madam=pentru ca ii place Franta,duta=asta-i numele ei, magar=asa arata)
Am vazut un film cu pinata in care unul era sa se izbeasca de unul cu bata aia si ala a fugit repede la masa'.
Un baiat de la mine a inventat un personaj foarte tare:Bebelusul unicorn.P.S s-a numit asa deoarcece el are un hanorac cu gluga, isi pune gluga si-o aranjeaza si arata ca un corn de unicorn.Bebelus pentru ca e mic.Asa si azi face un alt coleg bebelusul cicciobello are mereu nevoie de tine.Si o colega face bebelusul amore care se caca.
In vara asta, eu si cu un prieten mai mare ca mine cu un an am facut farse la copii ori cu telefonul ori cu fixul.Am sunat la o "colega" care era in brazilia si eu am crezut ca e renumita colega...m-am inselat.Am sunat cand la telefon, o voce de femeie.A inceput sa ne injure ca toate alea.Pe urma mama si tata m-au certat ca nu am voie sa fac farse desi eu am crezut ca era colega mea cand aia era altcineva...necunoscuta.
Cu asta incheiem sper ca te-am ajutat mai am o gramada, dar ai vreo 3 ore?
Julyly2089 întreabă: