| Ade a întrebat:

ce nebunii fac colegii vostrii? T/A

12 răspunsuri:
| lalalalallll a răspuns:

Fumeazastraight face

| ɔɐıɔ a răspuns:

Colegii mei nebuni fac nebunii nebunesti nebunatice de pe nebunia

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Beau cafeaua impreuna la pauza!

| SaintJimmy a răspuns:

Invocă extratereștrii mâncători de creier și zombie vegetarieni în pauze și fac vrăji din magia neagră în ore, oh, e așa nebunesc.

| LolNope a răspuns:

Multi de pe TPU sunt rezultatul nebuniilopr colegilor mei cu colegele mele.

| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Paaii

bataie cu lapte sh corn
gauresc usa de termopan
joaca fotbal laughing

| Pufi1999 a răspuns:

Spiritism, se taie cu lama, fura bani de la parinti si fug la Bucuresti sau la Timisoara, fumeaza, aduc palinca la scoala, ameninta alti copii cu cutitul ca sa le aduca bani.
Odata, unul s-a dus in baie la un baiat care se pisa si a vrut sa ii bage un cercel in inima.
Sti si tu, lucruri normale.

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Se bat cu lapte si corn. Fetele fug dupa baieti sa-i bata rolling on the floor (la noi in clasa e invers noi batem baieti).Era o data ora de engleaza si unu de la mine din clasa radea ca tampitu de nu stiu ce cu colegu lui de banca si a venit doamna pe la spate si s-a speriat asa tare a tipat doamne ziceai ca a vazut o mumie (colegu meu statea cu spatele la tabla). Ne punem piedica. O data eram in pauza mare si noi avem un parculet aproape de scoala si am mers in el numai ca am stat si neam jucat pe-a colo pana sa sunat da noi n-am auzit faza era ca toti colegi din clasa erau in acel parculet si cand a venit profesoru se intreba unde is elevi ne-a cautat toata scoala. el stia de parculet asa ca a venit si ne-a vazut pe toti jucanduse laughing cam 1 ora si jumate am stat acolo nu aveam treaba rolling on the floor.Ne plictisim laughing si nu mai stiu

| DreamAutopsy a răspuns:

Învață.

| CrazyKitty a răspuns:

Intr-o zi doi colegi se bat in clasa:
Invatatorea: Nu va mai bateti!
Colegii: ba ne batem, ca suntem la guvern.

Intai aprilie:
Salut,
Toti se ascund in baie si invatatorea s-a speriat cand a vazut clasa guala.

Strica jaluzelele.

Daca as spune tot ce nebunii fac astia, mi-ar lua un an sa scriu.

Pace.

| a răspuns:

Pai chesti normale ...rup scaune ca sa cada profii, sterg tabla cu suc, ne spune diriga sa aducem o iconita sa punem in clas astia vin cu o poza de la bere mergem in drumetie cu diriga si plecam fara ea, aruncam cu cornu de pe geam in cap la profi si ne ascundem, am aruncat o galeata cu apa in cap la niste catoci de clasa intai, la ora am atuncat cu o cutie de lapte in profa de franca si so spart, l-am descaltat pe profu de muzica, am dat drumu le rock pe telefon si sor urcat cativa pe catedra si o venit diriga, un coleg o stins becu si o tras jaluzelele ca sa exerseze fu***u cu catedra...mai vrei ca am destule ca noi suntem cea mai nebuna cls din sc

| Simpluuu a răspuns:

Sacot usa din balamar. Un tampit odata a spart un geam la cancelarie. Trag fetele de par (nu si pe mine deoarece eu ii fac taitei) rolling on the floor primesc bataie de la mine rolling on the floorsi dupa toate astea primesc o nota scazuta la purtare de catre diriginta. fund@ daca ti-a placut