O data cand inca faceam la olita,mama mi-a spus sa arunc excrementele din olita intr-un fel de grapa in gradina,dar eu am inteles ca sa "arunc olita" si am aruncat in groapa aia toata olita
Acum ceva mai dureros,cand eram mic,venise un vecin pe la mine si eu, bucuros am inceput sa alerg ca descreeratu' si am cazut intr-un fel de tufa de urzici plina de cioburi, apropo, purtam doar un maieu si pantaloni scuri, restul iti imaginezi tu
Hahaha!))))))
Imi imaginez senzatia!; D
Faze penale, acu 2 ani cand lucram la o firma de paza, pe la 12 noaptea ma scol eu,ma duc la wc si ma duc in sufragerie(acolo tineam uniforma) Incep sa ma imbrac,asa somnoros, pun cureaua, pun port-tonfa, port pentru sprey paralizant, si ma duc spre usa.Care ma intalnesc cu tata pe hol a facut o fata de milioane, si ma intreaba 'ce fac' la care eu buimac " Ma duc la munca " De atunci tata numai a avut somn noaptea de fiecare data cand auzea un zgomot, venea sa vada daca is acasa ) sau plec la munca la 12 noaptea lol.
O data cand eram la floraria mamei mele eu ca un copil "curat"si cuminte ce eram m-am pus intr-o vaza cu apa sa ma spal pe picioare ce saream eu acolo in vaza aia era sa cad iar clintul mamei era la patru tot sa de duca la o petrecee si fara sa imi dau seama eu uda pe maini m-am tinut de el si i-am zis si mamei"uite mami ma spal pe picioare e bine"tinand-uma de acel client fara sa imi dau seama i-am sifonat tot costumul
-cand eram mica faceam caca pe pardoseala iar apoi acopeream cu covorul
-o data cand eram mica am mers la bunica mea la tara. Ea isi lipea(sau nu stiu cum se spune)soba cu crivina, iar apoi cand a plecat afara eu am facut treaba mare si apoi am spoit tooooata soba cu "propria mea crivina naturala"
-sau alta data(eram putin mai marisoara atunci), tot la bunica mea acasa, m-am urcat pe baraca de lemne si s-a rup tigla(rera subreda)cu mine si am picat cu fundul direct intr-o tufa cu rugi( P.S:aveam pe mine o pereche foarte subtire de pantaloni scurti)
-ma duceam la furat de cirese la o vecina si apoi o auzeam injurand(era a dracu baba) sieu cu vecinul meu ii dadeam cu ciresele furate de la ea in cap cand trecea pe drum si multe altele si mai penale chiar
chiftelutacrocanta întreabă:
Venerabilul întreabă: