| LanaDelRayFan a întrebat:

Ce tell in recomandati? Sa nu depaseasca 500 lei - 600 lei.Sa aiba o memorie buna etc. Si sa-mi spuneti calitatiele si defectele lui. Promit funda!

Răspuns Câştigător
| NightSasuke a răspuns:

TI-as recomanda un Lg Optimus Net deoarece il am si eu si merge foarte bine.Are wi-fi, wireless(sau cum s-o scrie) Android 2.3.4,din magazin ti-l da direct cu un card sd Kingdom de 2 gb, deci n-ai trb.Defectele cred ca sunt camera doar de 3gb si memoria telefonului care are doar 500 mb(in jur de 500)Il poti incarca la priza si la laptop sau PC, e o investitie fff buna.
Daca il iei sa-l ai sanatos si sa-l folosesti cu placere.
P.S.Cu abonament costa 150 de lei+card 2gb gratuit, daca vr fara abomnament e in jur de 350 de lei+card de 2 gb gr5atuit
Bafta!

Fundita?

20 răspunsuri:
| Fiction a răspuns:

Eu iti recomand Nokia Caramida.

| LanaDelRayFan explică (pentru Fiction):

Ce inteligent...oh go on

| Fiction a răspuns (pentru LanaDelRayFan):

Vrei raspunsuri "inteligente"? Pune intrebarea la tehnologie.Sau la Adolescenti! Categoria aia e cu siguranta mai populata decat asta.

Bine ca stii sa dai sfaturi, Caramida laughing

| Fiction a răspuns (pentru LanaDelRayFan):

N-ai haz.

Ca tu ai avea...

| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Unu mobil.

| iKeel a răspuns:

Băii inteligentule, nu-mi pasă că ai pus-o aici că e mai populată, respectă regulile. Te dai cam mare, îţi zic '' Pleacădeaicicănefacisilă "

| LanaDelRayFan explică (pentru iKeel):

Doamne,ce prosti...

| Urpaniel a răspuns:

După cum văd cea mai bună marcă pentru tine ar fi "Marşdeaici".

| LanaDelRayFan explică (pentru Urpaniel):

Si pentru tine "Papadacanustiisaraspunzi"

| Ovidiu11 a răspuns:

"Tell"? Mai nou e greu sa scrii tot cuvantul nu? Vai, vai.Iti recomand un telefon de jucarie, e si mai ieftin. Good luck!

| LanaDelRayFan explică (pentru Ovidiu11):

Dar poate ma grabeam. Si cred ca tu ai deja unul de jucariewinking

| Ovidiu11 a răspuns (pentru LanaDelRayFan):

Te grabeai? Cu 4 cuvinte in plus pierdeai trenu'? Nu, aici gresesti cu sigurantawinking

| LanaDelRayFan explică (pentru Ovidiu11):

Vai,dar imediat comentezi cand face omul ceva.Asa esti si la scoala?

| Ovidiu11 a răspuns (pentru LanaDelRayFan):

Comentez pentru ca nu mi se pare normal ca sa-ti fie lene sa scrii un cuvant intreg si sa o arzi cu din astea.La mine la scoala copii nu se vorbeste asa.Si aici nu e vorba ca orice om greseste gramatical sau ceva de genul, e vorba ca ti-e lene sa scrii un cuvant intreg.

| BountyLoverXD a răspuns:

Intrebarea e la trivia amuzante asa ca raspunsul meu este: Nokia Ninja! laughing)) daca gasesti la magazin! Are camera de 12 mega, are net gratis, are 50 de jocuri, are 30 Gb, e cu touch are Gps, poate masura si temperatura! O.o

| LanaDelRayFan explică (pentru BountyLoverXD):

Am pus-o la Trivia/Amuzante fiindca am zis ca e mai populata happy