TI-as recomanda un Lg Optimus Net deoarece il am si eu si merge foarte bine.Are wi-fi, wireless(sau cum s-o scrie) Android 2.3.4,din magazin ti-l da direct cu un card sd Kingdom de 2 gb, deci n-ai trb.Defectele cred ca sunt camera doar de 3gb si memoria telefonului care are doar 500 mb(in jur de 500)Il poti incarca la priza si la laptop sau PC, e o investitie fff buna.
Daca il iei sa-l ai sanatos si sa-l folosesti cu placere.
P.S.Cu abonament costa 150 de lei+card 2gb gratuit, daca vr fara abomnament e in jur de 350 de lei+card de 2 gb gr5atuit
Bafta!
Fundita?
Ce inteligent...
Vrei raspunsuri "inteligente"? Pune intrebarea la tehnologie.Sau la Adolescenti! Categoria aia e cu siguranta mai populata decat asta.
Bine ca stii sa dai sfaturi, Caramida
N-ai haz.
Ca tu ai avea...
Băii inteligentule, nu-mi pasă că ai pus-o aici că e mai populată, respectă regulile. Te dai cam mare, îţi zic '' Pleacădeaicicănefacisilă "
Si pentru tine "Papadacanustiisaraspunzi"
"Tell"? Mai nou e greu sa scrii tot cuvantul nu? Vai, vai.Iti recomand un telefon de jucarie, e si mai ieftin. Good luck!
Dar poate ma grabeam. Si cred ca tu ai deja unul de jucarie
Te grabeai? Cu 4 cuvinte in plus pierdeai trenu'? Nu, aici gresesti cu siguranta
Vai,dar imediat comentezi cand face omul ceva.Asa esti si la scoala?
Comentez pentru ca nu mi se pare normal ca sa-ti fie lene sa scrii un cuvant intreg si sa o arzi cu din astea.La mine la scoala copii nu se vorbeste asa.Si aici nu e vorba ca orice om greseste gramatical sau ceva de genul, e vorba ca ti-e lene sa scrii un cuvant intreg.
Intrebarea e la trivia amuzante asa ca raspunsul meu este: Nokia Ninja! )) daca gasesti la magazin! Are camera de 12 mega, are net gratis, are 50 de jocuri, are 30 Gb, e cu touch are Gps, poate masura si temperatura! O.o
Am pus-o la Trivia/Amuzante fiindca am zis ca e mai populata
DaciaRomania întreabă: