| deeaea a întrebat:

Cel mai amuzant raspuns v-a castiga fundita.
Ce ati face daca v-aTI RATACI in padure cu un profesor de la o materie care nu va place si cu o persoana care va place

Răspuns Câştigător
| CreepyCrow a răspuns:

Eu daca m-as rataci prin padure cu colega mea de banca, m-as aseza jos si as atepta ca profu` de mate sa gaseasca iesirealaughing
P. S(ce sa caut ei intr-o padure cu profu de mate?)

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ne-am imprieteni, ce sa facem? Cand esti la limita supravietuirii te faci frate cu dracul ca sa treci puntea.In caz de pericol l-am trimite pe cel mai in varsta la inaintare.Nu de alta, dar asa se asigura continuitatea specieilaughing
Si as ramane eu cu Fat-Frumos.Am face un foc de tabara si am face un concurs de numarat licheni.Ne-am povesti vietile.Ne-am lupta cu cateva animale salbatice.Si ar veni elicopterul "Marine One" sa ne salveze la cererea lui Obama.Nu se poate ca doi oameni atat de frumosi si inteligenti sa piara in conditii necunoscutelaughing

| pwp a răspuns:

Eu ziceam daca era cu un prof care ne place, si o persoana care nu o simpatizam!love struck

| Minty a răspuns:

Pai pe profesor (de mate) il punem sa numere copacii sau sa-i masoare si persoanei care ne place ii spunem :"A fost un fleac. l-am ciuruit"hee hee si ramanem impreuna noaptea la foc de tabara:-X.

| maryana5 a răspuns:

Sex in grup rolling on the floor

glumeeeesc big grin

| paramore a răspuns:

Eu ma urc in copac si le zic ''descurcati-va ma doare la...palarie''laughing

| oz a răspuns:

Le spuneam "stati langa mine daca vreti sa traiti"

| Gunit a răspuns:

As dansa rumba

| condoleante a răspuns:

Cine stie ce ia-si face?hee hee)
nu vreau sa dezvalui!