| dedeuytz a întrebat:

Buna cine imi poate spune cum sa fac starpoint la jocul stardoll pls dau funditawinking

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-ti schimbi lokk-ul papusii tale, sa adaugi comentarii la albume, sa creezi noi scenarii(sceneries)sa-ti redecorezi casa, sa scrii in Starbloguri. fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe zi poti acumula 12 starpoints... le poti acumula daca faci play&earn (votezi covergirl, album...), daca iti salvezi casa ta (trebuie doar sa misti un obiect si o poti salva) sa scrii in guestbook, sa iti faci ceva la beauty parlor (medoll) si sa salvezi fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt de acord cu ce au spus ceilalti... poti sa faci starpoins daca esti votata de ceilalti la suit, album etc. adica ca si cum te-r vota alti la Play & Earn. Astept fundita!
te pup happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga joc stardoll de 3 ani sunt onutica starpointurile le acumulezi dupaca cat de vizitata esti dupa cat stai pe stardoll si dupa cate schimbari faci... sper ca ti-am fost de ajutor

| ladypink1 a răspuns:

Pai faci scenary albumul cumperi haine si te joci mult

| ladypink1 a răspuns:

Hmm...Nu va mai dati mariwinking Nu ati scris decat 50% adevaru' Eu am 4398 si nu trebuie' doar sa fii vizitat straight face poti sa faci multe alte lucruri happy Trebuie doar sa fi activawinking

| andra_9056 a răspuns:

Sa stai cat mai mult si sa lucrezi la cont