| tatiana123 a întrebat:

BUNA cine stie despre BLOODY MARY...cum vi se pare. e adevarat sau nu

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Eu am aflat de acesta legenda aici pe TPU, si mai bine nu aflam! La inceput nu i-am dat importanta, dar apoi am inceput sa ma sperii singura, daca de exemplu noaptea in intuneric mergeam la toaleta si pe hol nu aprindeam becul si auzeam vreun sunet ma speriam! Am vorbit cu un preot ca nu mai puteam de frica i-am spus despre asta si l-am intrebat:e adevarat sau nu? sa incerc sa0-i strig numele in oglinda? si preotul a zis ca nu! sa nu fac asta, sa am incredere in Dumnezeu ca nu e bine sa faca asa ceva, mi-a spus ca nu exista aceasta fantoma si ca daca eu as striga numele ei in oglinda posibil s-o vad doar in mintea mea, sa nu fie nimic in oglinda(pentru ca atunci cand crezi cu adevarat un anumit lucru il poti avea!) am auzit ca altii au strigat-o si nu a aparut!

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| juniper a răspuns:

O bautura, am vazut-o in cartea te bucate happy

| madalicious a răspuns:

Este o tamnpenie, de legenda nu exista, nicio bloody mary. Poate exista o bautura bloody mary, aia fiind delicioasa love struck, dar nu exista vreo fantoma bloody mary.

Asa ca va rog, ceva pe cei care credeti in "legenda" aia cu "bloody mary" : NU MAI CREDETI TOATE PROSTIILE!

Si cu asta am spus ce aveam de spus.

Bafta!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

E foarte adevarat, mi se pare excelent, dar e mai bine sa fie sucul de rosii bine racit ca sa nu mai pui gheata, si, dupa gust, ii poti adauga putin piper, chilli sau chiar un galbenus de ou batut care il face mai gros. Hai ca mi-ai facut poftadrooling

| OxiiiLineage a răspuns:

Bloody Mary facand referinta la ce?
Sunt multe subiecte pe aceasta tema.

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Povestea ei este doar o legenda, o fantezie.

Pa, pa.

| Shinen a răspuns:

Nu credlaughing

| Shinen a răspuns:

Iar Bloody Marychatterbox. Logic ca nu e adevarat, daca vrei, spune de 3 sau de 13 ori parca era, in oglinda Bloody Mary cu niste lumanari aprinse, in oglinda, la 12 noaptea. Se spune ca ea va aparea in spatele tau si te va ucide. Baulaughing. Nu cred...

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Pay... categorig nu! te referi la bloody mary bautura sau fantoma?laughing
eu cred ca fantoma happy. este un mit. cum ca daca ai spune de 3 ori numele ei iti apare in oglindalaughing fals! nu am incercat dar nu cred adica nu exista aceasta bloody mary. nu este adevarat nu exista acum. in trecut o fi existand thinking nu-mi pasa de acum 100 de ani laughing trebuie sa ne intereseze prezentul si viitorulhappy ca sa rasp mai bine la intrebare: nu exist aceasta imaginare bloody mary. doar in imaginatia crezatorilor happy
acu' stanga imprejur --> 3x bloody mary --> oglindawinking rolling on the floor) am glumit

| CrisutzuxD a răspuns:

Cred ca nu vom afla niciodata ...nu subestima fantomelelaughing

| Gosh. a răspuns:

E adevarat. Total adevarat. Am experimentat-o pe pielea mea, fie ca ma crezi sau nu. Si doamne, de-acum nu cred fara sa experimentez. big grin

| f a răspuns:

Mai, eu nu cred, dar mi-e frica sa experimentezhee hee

| mitrelena a răspuns:

Nu. Du-te tu ca de abia raspund fara sa plang ca o murit mama, tata, mosu, buna si toate rudele mele!crying

| aaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Tatiana nu exista bloody mary e doar un mit si mie mi s-a intamplat si am vazut pe internet tot felul de chesti dar nu cred ca erau adevarate.ps:nu exista bloody mary

Întrebări similare