Jet la muzica,d/s,si adolescenti, unde sunt toti utilizatorii idioti ca tine!
ps:da, imi place muzica lu si lopez.
ps2:imi dai funda?
(eram sarcastica...)
Stupida intrebare proasta si alte chesti
P.S : la noi se asculta rock in general.
Chiar ai dreptate.
Stupida intrebare. Ce drac cauta intrebarea asta la T/A?
Nu iti vad ochii aia ca este o categorie " Muzica " nu?
nuuuuu eu trebuia sa pun la T/A ca asa mi se scoala
Bă fato există categoria MUZICĂ, şi aşa t/a-ul e aproape distrus mai vi şi tu cu întrebările tale stupide şi idioate de fetiţă de 10 ani şi aşa cum a zis şi @xXblAcKaNgeLXx aici se ascultă rock aşa că marş la muzică!
Ştii că nu-mi plac babele...şi tu ce dracu' nu înţelegi? Ca să fii pe categoria asta trebuie' să ai simţu' humorului. Oare de ce îi zice:Trivia/Amuzante?
Da m-am sculat sa pun intrebarea asta la T/A ce-o sa-mi faceti?
Ms ca macar uni mai au bun simt si raspund ca da sau nu
rockelle75 mie imi place tie?
Puteati sa spuneti si voi ca beautifulkiss Vam inervat hahaha
Va e ciuda?
Buna si mie imi place si chiar in momentul asta ascult o melodie de-a eiAcum nu are nimic ca ai pus la T/A, dar data viitoare sa pui la categoria potrivita ok?
Numai bine.
Buna! prima data nu prea imi placea dar acum ascult cu drag melodiile ei! pur si simplu le iubesc, cel mai mult imi place Ain't it funny- http://www.youtube.com/watch?v=GSLSwwkLRW0&ob=av2e dar si celelalte sunt frumoase :x si acum jennifer este un exemplu in stil si frumusete;) la 40-45 de ani arata super;););).pa-pa.
Bă fato există categoria MUZICĂ, şi aşa t/a-ul e aproape distrus mai vi şi tu cu întrebările tale stupide şi idioate de fetiţă de 10 ani şi aşa cum a zis şi @xXblAcKaNgeLXx aici se ascultă rock aşa că marş la muzică!
Poi mie de exemplu imi place. mai ales melodia I`m into you. Este o artista buna.
PrintesaPerfecta întreabă:
PlayStationTeam întreabă:
DaciaRomania întreabă: