anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot vedea si eu la TPU care sunt raspunsurile mele considerate stupide sau inteligente, folositoare etc?

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poti sa afli acest lucru, doar daca intri pe profilul fiecarui utilizator sau celor, pe care ii banuiesti, cum ca ti-ar da acest calificativ, si te uiti la "Voturile date de X in ultimele 60 de zile". Doar asa momentan. Succes in demascarea raufacatorilor!winking

P. S. in timp te vei obisnui sa nu mai dai atentie acestor voturi. Sunt nesemnificative! Si in general sunt date de niste persoane rautacioase, frustrate, invidioase si carora li se potriveste de minune acest calificativ de Stupid! oh go onwinking

| ELD a răspuns:

Raspunsurile mele[acolo unde esti logata]-> click pe care raspuns de`al tau vrei sa-i vezi voturile si acolo unde ai dat raspunsul vezi [alta metoda nu e, credon the phone

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu poţi vedea decât dacă iei răspunsurile la rând şi te uiţi sub răspuns şi vezi cât şi ce ai primit. Baftă!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar fi o munca titanica, ar trebui sa vezi voturile date de fiecare utilizator. Ceva poti vedea daca incepi cu acela care a pus intrebarea la care ai raspuns si cu acei care au raspuns la acea intrebare. Succes si numai bine!

| stefanutza27 a răspuns:

Dai la vizualizare profil si apoi la punctaj.