Nu poti deveni expert t/a.
eventual exper TPU, da` nu prea cred ca ai sanse
Cum dracu să aibă scris expert T/A dacă nu există aşa ceva? Despre cine e vorba?
¤ค๔เภค,fata a pus doar o întrebare, nu cred că tu nu ai avut în viaţa ta o nedumerire. Şi a propos,"Apropo, sa nu iti treaca prin cap ca vei pasii pe usa acestei categori ".Dar cine eşti tu dragă? Adminul site-ului, de hotărăşti cine să stea la T/A şi cine nu? Fiecare are voie să vină aici.
¤ค๔เภค,păi abţine-te, nu e neapărat proastă dacă a pus întrebarea asta, poate ea chiar nu ştia că nu există expert T/A!
@ค๔เภค De 7-8 luni la T/A? Abia recent ai inceput sa pui intrebari si sa raspunzi, mincinoaso.
Buna
Simplu:raspunzi la cat de multe intrabari idioate(ex:"Cine imi tot mananca biscuitii? Tu esti bunico?") si voila.
Sper ca te-am ajutat
Buna iar
Pe ea nu? : http://www.tpu.ro/utilizator/ctdi
E facuta la misto(pe ea o chema mai intai fetitaCUmistourile, dar a fost suspendata).
Sper ca te-am ajutat iar :)
@ค๔เภค, nu! doar ca m`am saturat de toate pitipoancele, ipocritele, cocalarele care se cred mari printese pe acest site!
@Alina,si ce vedeta esti tu pe aici ca sa dai raspunsurile astea? Mai bine pleci tu d-aici!
Tipa de care vorbesti tu, avea scirs la poza de avatar expert T/A.Asa mi-am facut si eu odata.Adik imaginea ei a fost facuta in paint, unde a scris "Expert T/A". Sper ca intelegi, pentru ca nu prea stiu cum sa-ti explic...
Paiiii...Raspunzand la multe intrebari si sa primesti fundite...
ai inteles? Daca da plzzz funditaaa
@ค๔เภค cine esti sa comentezi atata? la aceasta categorie oricine are dreptul sa puna o intrebare ai venit tu repede cu gura pleaca de la t/a ai facut tu site-ul? tu esti regina? cine te crezi?
Nu voiam sa devin expert T/A.Am vazut o tipa la care era scris Expert T/A.Si voiam sa aflu de ce.Atata tot.
Buna! Te pot ajuta eu. Cred ca vrei sa spui Expert TPU.
Ca sa ajungi expert TPU, trebuie sa strangi cat mai multe puncte, sa ajungi pe locul 1 in rank. Apoi admini hoatrasc daca meriti sa fi experta. Daca intr-adevar te intereseaza cum ajungi expert T/A, raspunde corect la intrebarile T/A. Dar expert T/A nu prea merge spus. Bafta la ajutat lumea!
Julyly2089 întreabă: