Inteligent, sensibil si frumos?
Barbatii ar raspunde: "Gay!"
Eu insa inca mai cred in povesti cu Fat Frumosi.
Exista acel barbat si totusi nu-l gasim pe aceasta planeta,(sau poate tu deja l-ai gasit)
Mno, cate dive au raspuns mai sus. Asa intrebare, asa raspunsuri, nici nu ma mira. Nu stiu cum se numeste, dar numa' o femeie putea sa aiba o asemenea creativitate.
Adevarul fiind spus:
Fiecare dintre voi are dreptate in felul sau. Apreciez mult raspunsurile voastre.:d
Se numeste"barbat". Dar e pe cale de disparitie. Ceilalti nu sunt barbati, sunt vipere care folosesc majoritatea femeilor.
@GenOm, scuze ca-ti zic.Nu ma refer la cat e de atragator. Da este adevarat ca nu prea are de a face cu intrebarea, dar asta am simtit eu si asta am spus.Trebuie sa recunosti ca o mare parte a barbatilor din ziua de astazi nu se compara cu ce era mai demult. Unii traiesc ca sa iubeasca, altii iubesc ca sa traiasca(adica profita de iubirea partenerei). Un alt lucru adevarat este ca si unele femei sunt la fel, dar pana la urma asta e lumea.Nu zic ca nu se gsesc si barbati ca lumea, cum se spune.Ma rog, cum am zis asta am simtit si am spus-o, fara gandul de a primi funda.
anonim_4396 întreabă:
Pinky2000 întreabă:
Julyly2089 întreabă: