| BetterThanDrugs a întrebat:

Cum va' vedeti peste 10 >ani?: Funda la cel mai amuzant rasp (T/A) :*

Răspuns Câştigător
| dreamout a răspuns:

Vine sfarsitul lumii pana atuncirolling on the floor
glmhappy
Pai eu la 26 de ani o sa fiu pe treaba mea, pe undeva pe la vreun centru de dezintoxicarewhistling
(o sa am parul suvitat cu mov, verde, albastru SI o sa am o chelie mai ceva ca a lu` base, asa de ciuda:X)
o sa am şasăăă cai frumoşi, puletii lui mufla, o pizzerie cu pizza cu rahat (romanesc, yeahlove struck Romania rockslove struck).ce sa mai--> biznis umăn:d

Si, nu in ultimul rand, o sa postez o intrebare :Ce a-ti mai facut de acum 10 ani"rolling on the floor

mdea.viitorul e ruozbig grin cu picatzele albastrelaughing

16 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Peste 10 ani o sa fiu pe TPU raspunzand la intrebarea "Cum ati fost acum zece ani?"

| Bya132 a răspuns:

La fel de crazyhee hee
Cu siguranta nu imi voi schimba comportamentul happy
Si nici nu voi dori no talking
La 22 de ani, presupun ca voi fi insarcinatalaughing ( pentru prima oara happy ).

P.S. T/A raised eyebrows? Cred ca ma voi lasa de drogat cu acadele si nici nu cred ca voi mai fi traficanta de guma.

| Kazimir a răspuns:

Nu cumva esti tipa care ma asalta pe privat cu mesaje de "hai sa facem sex?" a ba da tu esti... salut

| NOBODY a răspuns:

Ma vad beat, apeland la mhn24 pentru bani,fara familie, sotie, copii cu peniu amputat!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Enigmă a răspuns:

Dand de mancare la puiu de Obama.

| CiufulitaSaSaturatDeMuste a răspuns:

Pai ma vad inca scriind planul pentru a fura puleţii lu' mufla

moahahahaha

*rade infricoshator*

| Caricatură a răspuns:

Dimineata injur ceasul, dupa amiaza la fast-food si seara asteptand dimineata, cam asa o sa fie peste zece ani...dar cel mai important pe budawinking

| Prankster6 a răspuns:

Deci o sa fiu designer vestimentar, apoi ma duc in africa ma casatoresc cu un african, ne mutam in jamaica o sa avem o casa pe partea dreapta nu o sa avem copii, o sa avem o piscina mareee si in fata casei un palmier, si o girafa ca animal de casa:d

| Valentina00 a răspuns:

Pai... eu acum am 12 ani deci dupa 10 ani voi avea...22 ma voi vedea cu un iubit poate chiar maritata cu copil in carucior si poate cu inca cu o burtica extraordinar de rotunjoara laughing fundita? plz

| Barbă a răspuns:

Zbor cu masina smug
si eu cu Mufla la o cafea smug
asa...
ca intre amice laughing
Mufla si Barba rolling on the floor
fata cu 2 penisuri si fata baiata

| basexcu a răspuns:

Nu ma vad prea bine fara ochelari happy

| YouAreMyObsession a răspuns:

Maa vad stand acasaaa cu vreo 300 de plozi pe langa mine.boul de sot staa si bagaa in el in timp ce se uita la mecii.
iarr soacramea sta non stopp pe capul meuuhee hee

| pitiqqqqqq a răspuns:

Am 14 anibatting eyelasheslove struck
peste 10
24laughinglove struck
Cred ca thinking
la azilu` de batranilaughing
facand pe "bona"
cu buniciiilaughing:X

FuntaaA?; o3'x

| perversudepetarguocna a răspuns:

Eu ma vad spalator de masini p.s. unu mi-a dat de mo julit