Vine sfarsitul lumii pana atunci
glm
Pai eu la 26 de ani o sa fiu pe treaba mea, pe undeva pe la vreun centru de dezintoxicare
(o sa am parul suvitat cu mov, verde, albastru SI o sa am o chelie mai ceva ca a lu` base, asa de ciuda:X)
o sa am şasăăă cai frumoşi, puletii lui mufla, o pizzerie cu pizza cu rahat (romanesc, yeah Romania rocks).ce sa mai--> biznis umăn:d
Si, nu in ultimul rand, o sa postez o intrebare :Ce a-ti mai facut de acum 10 ani"
mdea.viitorul e ruoz cu picatzele albastre
Peste 10 ani o sa fiu pe TPU raspunzand la intrebarea "Cum ati fost acum zece ani?"
La fel de crazy
Cu siguranta nu imi voi schimba comportamentul
Si nici nu voi dori
La 22 de ani, presupun ca voi fi insarcinata ( pentru prima oara ).
P.S. T/A ? Cred ca ma voi lasa de drogat cu acadele si nici nu cred ca voi mai fi traficanta de guma.
Nu cumva esti tipa care ma asalta pe privat cu mesaje de "hai sa facem sex?" a ba da tu esti... salut
Ma vad beat, apeland la mhn24 pentru bani,fara familie, sotie, copii cu peniu amputat!
Pai ma vad inca scriind planul pentru a fura puleţii lu' mufla
moahahahaha
*rade infricoshator*
Dimineata injur ceasul, dupa amiaza la fast-food si seara asteptand dimineata, cam asa o sa fie peste zece ani...dar cel mai important pe buda
Deci o sa fiu designer vestimentar, apoi ma duc in africa ma casatoresc cu un african, ne mutam in jamaica o sa avem o casa pe partea dreapta nu o sa avem copii, o sa avem o piscina mareee si in fata casei un palmier, si o girafa ca animal de casa:d
Pai... eu acum am 12 ani deci dupa 10 ani voi avea...22 ma voi vedea cu un iubit poate chiar maritata cu copil in carucior si poate cu inca cu o burtica extraordinar de rotunjoara fundita? plz
Zbor cu masina
si eu cu Mufla la o cafea
asa...
ca intre amice
Mufla si Barba
fata cu 2 penisuri si fata baiata
Maa vad stand acasaaa cu vreo 300 de plozi pe langa mine.boul de sot staa si bagaa in el in timp ce se uita la mecii.
iarr soacramea sta non stopp pe capul meuu
Am 14 ani
peste 10
24
Cred ca
la azilu` de batrani
facand pe "bona"
cu buniciii:X
FuntaaA?; o3'x
Julyly2089 întreabă: