| Ioana_8454 a întrebat:

Buna!big grin
Care a fost cea mai penibila provocare care va fost pusalaughing?
Dau funda cea mai tare![pana pe 3 sept:*]

Răspuns Câştigător
| niko a răspuns:

Sa ma duc si sa trag o vaca de coada
Sa beau apa de unde bea si cutu rolling on the floorrolling on the floor)
Sa "storc" buretele deasupra gurii :-&
Sa bag picioru' in cosu de gunoi si sa umblu asa in tot liceu
Sa ii pun piedica lu profa de fizica :-ss rolling on the floor
Sa mananc creta
Sa pup un caine in bot
Sa ies in curtea liceului si sa strig. cine e gay sa vina la mine rolling on the floor
Sa mananc detergnt de vase rolling on the floor)
Sa ies pe hol in timpul orei si sa strig in gura mare ca profu de mate e gras si mai e si gay rolling on the floorrolling on the floor
Sa ii spun lu diriga ca am vazut. o intr. un film de adultirolling on the floorrolling on the floor)
Mai sunt rolling on the floor dar astea sunt cele mai penibile rolling on the floor

11 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Sa raspund la intrebari stupide!

| Kikyo_2930 a răspuns:

Hhm. la adevar si provocare nu? laughing Pai eram cu prietenii si cand ajunsese la mine ma provocase sa ma duc langa un boschet si langa era un copac. M-a pus sa ma agat te creanga lui si sa strig: Sunt boschetaraaa! rolling on the floor)) si bineinteles ca am acceptat laughing. Pff... toti radeau in hohote xD

| pitikaaa a răspuns:

Poy...toti din clasa mea stiau ca imi place de un coleg numai el nu stia (cel putin asa credeam eu, dar de fapt el stia dar nu a zis nimic). Intr-o pauza am ramas toti in clasa si am jucat adevar sau provokare.Colega cu care ma inteleg cel mai bine (ea stia ca eu il plac pe baiatul ala si stia ca el stie ca il plac) m-a pus sa ii dau un pupic pe obraz blushing. Eu, ca sa nu ies din joc a trebuit sa accept.Cand ma apropii eu de obrazul lui el isi intoarce fata (cu buzele lui fata in fata cu ale mele), ma prinde si ma saruta pe buze. A fost cea mai penibila faza, m-am rosit toata.Iti dai seama in fata tuturor colegilor.Desi a fost tot odata si foarte placutblushing. Pana la urma m-am cuplat cu baiatul ala si inca sunt cu el:X.

| Razvan a răspuns:

Sa-i zic unu tip ca sunt bisexualastraight face
Expresia tipului a facut cat o mie de cuvintelaughing
De fiecare data cand imi amintesc de asta, imi vine sa il strang pe Stef de gatlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| Laurici :x a răspuns:

Sa ii lipesc profei de franca un absorbant de scaunul de la catedra, a facut crize de nervi si a plecat de la ora rolling on the floorlaughing

| Wilder a răspuns:

In timpul orei de istorie : sa ma duc in fata clasei si sa latru ca un caine(si sa mai si dau din fund ca n-am coada).

| Elena1234456 a răspuns:

Sa ma duc la o batranica si sa ii cer niste apa :-s saraca mi-a adus un bidon de 5 litri!

| D33a98 a răspuns:

laughing Mi'ai amintit laughing

Pai.

Sa latru 10 min ca un caine in continu

Sa sarut primul baiat care intra in clasa la mine

Sa scot 20 de morcovi in fata clasei laughing

Sa'i zic profei de biologie ca'i grasa

Sa merg pe terenul de fotbal si sa zic ca sunt lesbi laughing ( vai a fost cea ma penibila) laughing

Sa' i zic celei mai bune prietene ca'i c***a laughing ( saraca mea prietena) laughing

Cam atat, dar lasa ca ma razbun eu pe ei laughing pentru provocarile aste laughing

| Ruxxy_3316 a răspuns:

Nea dat diriga o ora libera si a zis sa nu facem galagie ca ea e in sedinta.Noi am inceput adevar sau provocare.Provocare mea a fost sa o intreb pe profa de mate daca e indragostits de ingrijitor ca vedem ca se tot uita la,, matura" lui.

De fapt sunt mai multe.Iti mai zic cateva.

Era ora de bio si am fost pusa sa latru de fiecare data cand auzeam cuvantul caine.Si chair atunci invatam despre mamiferele domestice.Si latram ca nebuna in ora cand a zis profa caine eu am latrat si apoi m-a intrebat roxana de ce latri cand zic eu,, caine" si iar am latrat si iar a zis profa inceteaza sa mai latri cand zic eu,, caine"off numa cand imi amintesc imi vine sal strang de gat pe alex!@@!

Sai zic la profa de franca ca sunt lesbii si ca imi plac sanii ei.Peeenebelllbig grindupaia i-am zis de ce am zis asa.

Si mai e una sa-i zic la diriginta ca sanii ei nu respecta legea gravitatiei.rolling on the floorAhh ce l-am mai uart pe alex!

| Vlad9371 a răspuns:

laughinglaughinglaughing nu mai pot ma doare burta la cat am ras. acu hai sa va zic si eu cea mai aiurea provocare care mi-a fost pusa: eram cu 2 baieti intr-o seara pe langa niste plocuri unde era mai pustiu si acolo sa nimerit o masina de politie ii ancheta pe alti 2 baieti ca tipase sau nu stiu ce facuse. un pr de-al meu m-a pus sa ma duc pe la spate sa-i iau sapca politaiului sai scuip in ea si sa fug. am reusit sa fac treaba asta dar atat de mult a fugit politatiul ala dupa mine incat aveam o frica in mine ca imi venea sa ma opresc si sa ma pun in genunchi in fata lui laughinglaughinglaughing a fost tare aiurea dar nu m-a prins si nici nu am mai acceptat provocari de asteawinking