| Kidd a întrebat:

Buna:d Cum e cu site. u ala imved? am auzit ca e free si multi au devenit vip, dar eu nu stiu cum sa facthinking Help.cinevapuppy dog eyes?

Răspuns Câştigător
| Pişcoţel_8877 a răspuns:

Nuu
Deci! Buna
Intri pe site-ul www.imved.com
Vezi ca pe sus scrie english pentru ca este in araba.Inainte sa completezi scrie "FOARTE IMPORTANT: Click aici înainte de a trimite orice solicitare!" si dai click pe cuvantul "aici"

Citesti pana jos iar apoi dai bback to imved
Si completezi iar apoi dai send...Vezi sa nu apesi din greseala pe empty fields
Bafta :*
fundita?

15 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Pai trebuie sa platesti pentru a deveni VIP
nimic nu e pe gratis in tara asta sad

| AnaEindragostita a răspuns:

Este imvu si au dat bani ca sa davina vip funta

| Kidd explică:

Eh happy eu am avut norochappy era site. ul deschhissshappy

Multumesc tuturor:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imved se dechide numai la unele ore nu stiu care, dar incearca la 11:00 trebuie sa scrii acolo niste chestii sa le completezi si dup nu stiu cat timp te face vip

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu-mi merge am facut tot ce trebuia... oare dc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre sa ai adresa de imvu si dupa sunt mai multe variante prin card sau prin imved te poti face vip. daca vrei sa te ajut ia adresa de mess: gaby_boss00

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ia-ti google chrome si dai ca sa translateze si dupa completezi ce iti cere si trebuie sa astepti vreo ceva saptamani chiar luni si gata.

| ピンク a răspuns:

Chiar nu stiu. Si eu am pus intrebarea asta multora. Mi s-a recomandat acest site chiar de la o buna prietena de pe IMVU care a devenit VIP prin intermediul acestui ste. Paaaaai mult succes!

| Bluegrayy a răspuns:

Ba e gratis, eu m-am facut cu imved si a fost gratis laughing)

| deeadany44 a răspuns:

Imved.com. nu dai bani. funda?

| HappyForYou a răspuns:

Poti cu imved dar nu mere intodeauna... funda?

| xg3oRg3bbb a răspuns:

Dar acum dce n mere? cu parca era sambata si duminiqa dar acum e sambata si nu mere

| xg3oRg3bbb a răspuns:

Www.imved.com dar nu stiu cu are cu parca era sambatha si duminiqa... dar azi e sambata si n mere... nu stiu cu are

| jimblaru a răspuns:

Stiu eu cum intri pe www.imved.com si dai la english si completezi cu tot ce iti cere daca nu intelegi ce scrie poti sa traduci cu translatorul exemplu intri pe google si scrii translator englez roman si copii ce vrei sa traduci si traduci iar dupa ce ai facut toate astea intri pe imvu si te uiti daca ti-a dat daca nu asta inseamna ca mai trebuie sa mai astepti un pica si mai astepti saptamani luni ani asa si eu am facut:P apropo idu meu este jimblarucornel contactati-ma!

| MuovXD a răspuns:

Eu am intrat pe imved.insa siteul era inchissad... apoi incepusem sa intru din ora in ora.insa tot nimic. voi stitsi ceva?puppy dog eyes