| RoXyRoOx a întrebat:

Buna:d! De ce trebuie sa suferim? Cine a suferit vreodata si din ce cauza? dau funda si voturikiss

Răspuns Câştigător
| SakuraKage a răspuns:

Cred ca suferinta este o parte a maturizarii noastre. Stii cum se spune..."ce nu te omoara te face mai puternic". Poate de asta trebuie sa suferim: ca sa devenim mai puternici, sa putem lupta pentru ceea ce dorim cu adevarat de la viata.

Nu pot spune ca am suferit...doar cateva dezamagiri in dragoste, si m-am straduit sa depasesc momentul. ...intr-un fel cred ca asta m-a facut mai puternica si mai selectiva cu baietii laughing

16 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Sufăr chiar în momentul ĂSTA pentru că de fiecare dată când sunt pe stop am băşini cu junghiuri.

| DaVà a răspuns:

Am suferit o data cand jucam nfs shift si am facut un timp mai prost cu 020 sutimi (1:21.448-original 1:21.640)

| LoL a răspuns:

Cred ca ai gresit categoria... Dragoste si Sex e cu 16 etaje mai sus de t/a

| ViezurE a răspuns:

Ai greşit categoria...Mă piş pe funda ta, dupa aia îi dau foc.

| Bujîe a răspuns:

Într-o zi mi s-a întâmplat ceva deadreptul oribil. Nici nu pot spune suferința prin care am trecut...

Am rămas fără hârtie la wc D:.

| ɔɐıɔ a răspuns:

Jet de la t/a
(robotzelule, prima incalcare)

| ɔɐıɔ a răspuns:

BTW,nu ai dat funda si voturi

| Șâret a răspuns:

Ai înțelege dacă ai știi cu ce greutăți se confruntă unii...

Ai fost vreodată constipată?

| Dumnezău a răspuns:

Prin ectoplasmatica existentiala a pseudo-moleculelor noastre se procreeaza asa-numita sustenabilitate si autotrofie a trarilor noastre minimale intr-un vicios oval al tuturor hemomatiilor si hemoglobinelor ce afecteaza intr-un mod pur sarcastic si non-filosofico-motoric splina.D-aia suferim!

| LittleSue a răspuns:

E din cauza incalzirii globaleoh go on

| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a răspuns:

Doar pentru / din cauza prietenilor... tin prea mult la ei happy

| KoKo56 a răspuns:

Aaaa...da-mi vot cum ai promis!

| KoKo56 a răspuns:

Ooo...l-au,,desuspendat" pe Dava

| CrazyUser a răspuns:

Inapoi la D\S cu tine!

| Mashiro a răspuns:

O pedeapsa de la cel de sus eu cred ca nu e corect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma doare in varful firelor de par. De-aia trebuie sa sufar!