Cred ca suferinta este o parte a maturizarii noastre. Stii cum se spune..."ce nu te omoara te face mai puternic". Poate de asta trebuie sa suferim: ca sa devenim mai puternici, sa putem lupta pentru ceea ce dorim cu adevarat de la viata.
Nu pot spune ca am suferit...doar cateva dezamagiri in dragoste, si m-am straduit sa depasesc momentul. ...intr-un fel cred ca asta m-a facut mai puternica si mai selectiva cu baietii
Sufăr chiar în momentul ĂSTA pentru că de fiecare dată când sunt pe stop am băşini cu junghiuri.
Am suferit o data cand jucam nfs shift si am facut un timp mai prost cu 020 sutimi (1:21.448-original 1:21.640)
Într-o zi mi s-a întâmplat ceva deadreptul oribil. Nici nu pot spune suferința prin care am trecut...
Am rămas fără hârtie la wc D:.
Ai înțelege dacă ai știi cu ce greutăți se confruntă unii...
Ai fost vreodată constipată?
Prin ectoplasmatica existentiala a pseudo-moleculelor noastre se procreeaza asa-numita sustenabilitate si autotrofie a trarilor noastre minimale intr-un vicios oval al tuturor hemomatiilor si hemoglobinelor ce afecteaza intr-un mod pur sarcastic si non-filosofico-motoric splina.D-aia suferim!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: