| ISaidHelloToMe a întrebat:

Buna!
Daca mama lui LadaJegoasa( nu e a mea) ar sari de la geam, dar in acelasi timp ar sari si Gaystin pe cine credeti ca ar salva? ( Jeg, poti sa rasp si u)
Argumentatzi!
PS: Jeg, plz, pune-ma pe lista ta neagra, eu deja te am pe a mea si nu o sa termin pana cand nu pleci de pe TPU. Muhaha!
Funda pentru cel mai misto rasp! (scuze pentru prescurtari, ma grabesc)

10 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Te distrezi?
E evident raspunsul nu crezi?
Nu v-ati saturat de toata faza asta cu Lady J...stiu ca nu o suportam dar de ce atata circ pentru nimic?
Ce rezolvam? Gata s-a intors pe TPU si acum toate intrebarile sunt despre ea, despre ce mesaje sa i trimitem, despre cat de mult o uram. Daca tot ziceti ca o urati de ce i dati asa multa atentie?

| Bya132 a răspuns:

(Dacă o tot băgați în seamă, normal că ea va rămâne.
Așa că...mai bine, nu o mai băgați în seamă să vedeți că peste câteva zile și-a luat zborul)

Pe cine va salva?
Ce să mai salveze?
Se aruncă omoară și ea, să se întâlnească acolo, sus, cu giastin bibăr.
*așteaptă să vină acest moment*

| Bya132 a răspuns:

@AlexandraSmiley, ai scris : "că chiar"
>că chiar
>că ch
>că c

| Musique a răspuns:

Misto? thinking
deci,cred ca "J" ar salvao pe cea care este si mama si tata (JB),cum sa-ti lasi mama pentru cea care este si mama si tata,dupa mintea ei,cred ca mai bine ar sarii ea pe geam decat sa face acest compromis,Doamne feri`

*daca mama ei aude ce am scris eu acum o da in judecata pe JB*
(te rog tanti fa-o,fa-o fa-o,fara mila, tanti, fara mila)

| Deyutza a răspuns:

@ladyjeg2 tu de unde ai mai apărut?!?

| Työlki a răspuns:

As pune salteaua intre ei!

| FreshDreams a răspuns:

Ma voi salva pe mine, dandu-ma la o parte.
Astfel, planeta va trai fericita in pace si liniste si cu timpanele intacte.
Sfarsit.

| ISaidHelloToMe explică:

@LadaJegoasa2 Cn naiba esti uh? Adica esti o clona sau something else? Ce naibah se tot maresc>? Pe bune ar trebuie sa facem ceva ca ne strika tot TPU, dar cum a zis si Piscotru( sau Dash) nu e distractzie fara aztea. laughing

| AlexandraSmiley a răspuns:

Oare am facut bine? http://i.imgur.com/In63a.png.Sper ca vom reusi sa scapam de ea(slabe sanse noo`?).

| ÎlIubescPeJustinBIEBER a răspuns:

Auzi băi, **************** pe cine faci tu LadaJegoasă? Nu îţi permit o numeşti pe LadyJ aşa! Justin Bieber is the best singer!