| TDGMeebu a întrebat:

Buna!
De cand i`a cumparat tata mamei mele un telefon cu touch screen, m`am saturat de al meu (am un nokia 6234). Am vazut ca toata lumea are telefoane cu touch screen blah blah blah...
Si nu stiu cum sa imi fac parintii sa`mi cumpere si mie unul laughing.
Sau nu stiu...sa-l arunc in fata masinii si sa zic ca mi l`am scapat.thinking
Sau sa-l arunc in apa...sau in oala de ciorba si sa zic ca mi l-a aruncat verisoru` mai mic rolling on the floor

Voi ce ziceti sa fac?

13 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Vinde-l si zii ca l-ai pierdut.happy
banii care i-ai luat pe telefon ii dai parintilor sa-i ajuti sa ti-l cumpere pe cel cu touchscreen.big grin

pa, pa.

| Serena1993 a răspuns:

Mai bine multumestete cu ce ai ca altii nu au nici telefoane si tu vrei sa til mai si strici...
treaba tastraight face

| Serena1993 a răspuns:

Si daca til strici, il pierzi nu cred ca ai sanse asa mari sa iti ia altul. o sa te creada o iresponsabila!tongue

| maryana5 a răspuns:

La baie: "o nu! mami a scapat telefonul in wc straight face si am tras apa big grin " rolling on the floor

| Eu.si.atat a răspuns:

Spune-i ca l-ai pierdut blushing, la mine a tinut si mi-o luat ce telefon imi doream smug, tot cu touch screen.

P. S. :In caz ca nu merge spui ca l-ai gasit(ce noroc ) si tot ai telefon.rolling on the floor

| change12 a răspuns:

Mai stai cu telefonul eu am un LG kp 501 si abia astept sa il schimb ca sunt pe abonament si an 25 de minute toata luna si e greu sa nu depasesti si vreau o rashnitza de Nokia cu lanterna da sa aiba minute

| andreutz99 a răspuns:

Daca vei face tot ce ai spus sigur te vor certa.Mai bine iai ruga sa iti cumpere unul nou dupa vreo 2-3 luni si atunci cand le vei zice sa le spui ca toti copii au telefoane mai performante cu touch screen si al tau e demodat.Si eu am un telefon cu touch screen e foarte fain. Dar atentie sa nu iti ie isub nici o forma Samsung corby acel telefon se strica daca il scapi o singura data jos mai bine tiai lua un IPHONE acela rezista si daca il zgarii pe ecran cu un cui. FUNDA?

| Georgianna3723 a răspuns:

Gandeste-te ca s-ar putea ca in loc de un telefon cu touch screen sa primesti un telefon mai putin performant decat cel pe care il ai acum. Mai bine iti strangi si tu niste bani si ii rogi pe ai tai sa te ajute si ei, sau sa ii ajuti tu cu treaba prin casa.

| alisha19 a răspuns:

Nu e adevarat andreutz99 ca daca scapi samsungul corby se strica eu am Samsung corby l-am scapat de multe ori pe jos si nu s-a stricat.

| andreea_4134 a răspuns:

Inchideti tel, ascundel si zi ca nu il mai gasesty

| FreeStyle_6834 a răspuns:

Pai nu stiu, nu cred ca e corect ce vei face dar totusi iti zic ce am facut eu cu vreo 2 ani in urma! am luat cu o piatra si am stricat ecranul la telefon, dupa aia, cind eram toti in casa si ne uitam la tele, am pus telefonul la vibrator si l-am pus pe marginea frigiderului, dupa care m-am pus si eu cumintel la televizor si am sunat de pe telefonul unui prieteni pe al meu, si cum a inceput sa vibreze a si cazut pe podea in fata mamei si al tatalui, p. s altfel nu putea sa fie ca facusem niste teste mai inainte, si spre mirarea mea, farsa a mers cu brio! m-am facut cu alt telefon de care imi doream! sper sa mearga si la tine, succese

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasi poveste mi s-a intamplat si mie. dar mi-am strans bani si mi-am cumparat unu de una singura.cu 720 lei.ca daca mil cumparau ei si dupa aia il stricam ziceau:ca ti l-am cuparat si uh il faramasi.si asa daca il faram nu au ce sa imi zica.ca telefonul e din banii mei

| jocuri888 a răspuns:

Damil mie si ii zici ca ti la furatlaughing