anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De curand la noi in bloc s-a mutat o familie de tineri, cu doi copii mici, foarte frumosi, prietenosi si zambitori ca doi bulgarasi mici de zahar. Iesisem eu acum vreo saptamana dupa tigari si bere, era vreo sapte seara.Pe scari, la etajul trei, se juca fetita vecinilor de sapte ani. Micuta, blonda, cu niste slapi dragalasi in piciorusele micute. Ajung eu bine la etajul trei, si de cum ma vede, incepe fetita s-o ia la fuga, oarecum alarmata.Nu stiam de ce fuge.Pe mine ma cam trecea setea si imi era asa o pofta de bere, si am grabit pasii.Atunci fetita a luat-o la fuga si mai tare, si eu ma gandeam, ca na, poate ii place sa se joace, am inceput sa fug dupa ea si mi-am afisat un ranjet total angelic pe fata mea si niste ochi injectati.Am prins-o pe la parter, si a inceput de frica sa planga, dar i-am dat o pastila pe care o avusesem ramasa de la un chef si s-a linistit.

Acuma...nu mai stiu ce fel de pastila era(eu i-am zis ca-i bomboana) ca saraca a adormit.Si cum n-aveam ce face, m-am gandit s-o duc in apartament. I-am spus acolo cateva povestioare de Stephen King si Kafka, am ras, am glumit, de treaba titirezul, oricum. Da' totusi nu m-am putut abtine, am violat-o. A fost asa de placut sa simt cum penetrez in corpul ei mic si inocent, de ingeras cazut.Am tot violat-o vreo 40 de minute si aveam o morbida placere sa aud cum murmura si geme sa ma opresc, dar chiar n-aveam chef sa ma opresc.Acum,intrebarea mea este... Pot sa fiu pus sub acuzare? Ca ea nu a depus plangere, de fapt nu mai stie nimic din ce s-a intamplat.Mersi anticipat

Aaa, si apropo...Am eu fata de violator nenorocit?

Răspuns Câştigător
| ww2Totenkopf a răspuns:

Daca nu imi dai FUNDA, esti gay.

| anonim_4396 explică (pentru ww2Totenkopf):

Multumit?

| GasaiYuno a răspuns (pentru ww2Totenkopf):

smug

13 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Euu... eu nu citesc atât!

| Furculingură a răspuns:

Fetiţa aia blondă şi micuţă?
O ştiu, are SIDA.

| αɴι28 a răspuns (pentru Furculingură):

Si eu o stiu.E aia care tipa la mine sa-l strivesc pe Steve McQueen.I-am tras vreo doua palme de a lesinat :-s

| anonim_4396 explică (pentru Furculingură):

1. Nu are SIDA ci HIV.
2. Am folosit prezervativ.

| Ashadow a răspuns:

Nu stiu de ce, dar de cand ai pomenit prima data de faptul ca e fata, mi-am imaginat ca intr-un final o sa se ajunga la asta.
Deci nu, chiar nu pari un violator nenorocit.Doar unul previzibil.

| suităr a răspuns:

Mie imi pare ca ai față de ceva mecanic.

(citește paranteza degeaba)

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

N-am citit nimic, mi-e lene.

| Bia001 a răspuns:

No, nu ai fata de violator nenorocit, ai fata de violator psihopat!

| YuiYui a răspuns:

Eu sunt violatoarea aici. waiting

| Devonys a răspuns:

1)Da
2)Tot da

| Nazzgul a răspuns:

laughing)Ce poveste... pune ca ai violat si niste unicornilaughing