| PikachuPufos a întrebat:

Deci azi e ziua mea si as vrea sa va pun la incercare imaginatia sa faceti niste urari mai nebune laughing Dau funda celei mai amuzante urari big grin
Stati calmi, nu ma supar happy Doar suntem la T/Awinking

Răspuns Câştigător
| єχcєєℓ a răspuns:

La Multi Ani si sanatate multa! Si pentru fiecare lumanare de pe tort sa iasa basescu din dus si sa cante Do-Re-Mi! Doar pentru lumanari sa sarbatorim?
Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste? Sa il vezi pe Chuck Norris cum inmormanteaza un peste.Si ca sa mai radem nitel.Iti voi trimite un cadavru mort sa mai faci si tu pe Jacckie ChanlaughingCa naa e criza nu mai ai timp de zguduiala. Apropo. Poate iti va sarii din tort Base-Hip-Hop-ala rupt in fund.Deci s-ar putea sa fie si Horror!laughing
Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor dar nu vreau sa-ti fac sperante false si dupa sa dai drumu la cimpanzeii de la circ.
Sa traiesti 1000 de ani da in ani canini.Si ca sa mai destindem atmosfera! Tobeeeele va rooooG! bum bum bum bam bamlaughing

De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani! O zi fericita!

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

La mulți ani, cu nebunie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti urez nimic, pentru ca nici tu nu mi-ai urat de ziua mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Love you pana la 102 ani!

| Q69 a răspuns:

Da.daaa...
de la Cheloo "citire"

| AnonimuszWss a răspuns:

*opreste muzica ca sa se poate concentra*
Cum ti-ai dat seama ca a mai trecut un an? Ti-ai schimbat sosetele?
Astept sa-mi faci cinste cu o iahnie de fasole si o cana de lapte fiert.
Deci, prin incheiere, pan' la anul' viitor, multa bafta-n vibrat...calculator! happy
Ps: la multi anibatting eyelashes

| catalinnaelena a răspuns:

-sa traiesti multi ani...in poza tongue
-sa imbatranesti tot tanar/a!
Lovite-ar trenul fericirii. Traznite-ar fulgerul iubirii. Sa-ti cada-n cap un sac cu bani. Si bineinteles \"LA MULTI ANI\"!

| FabYan0 a răspuns:

La putini ani cu nesanatate, sa-ti dea devil tot cei mai rau, zile ploioase si suferinta la putini ani, tu acum sa mori rolling on the floor

| emolove45 a răspuns:

Traznite-ar curcubeu' sa te manance soarecii cainii si buba neagra, crapati-ar urechea sa-ti crape, mancate-ar capu' sa te manance, gadilati-as talpile laughing) Oh si Sa mori cat mai repede!

| RoxiRox01 a răspuns:

La multi ani cu gripa, Si tot ce-i mai ieftin si la reducere.Sa nu-ti dea Domnul nimic din ce-ti doresti.La putini ani in continuare!
P.s:La multi ani!

| laurik90 a răspuns:

Chiar daca a fost ieri ziua ta, eu iti dau azi urarea. ``Dimineata cand te trezesti, de BMW sa te lovesti, intr-o vila cu piscine, fericit tu sa traiesti, o nevasta top model sa-ti dea un baietel, si tot ce iti doresti tu sa indeplinesti, nimic nu ar fi frumos fara un La multi ani si sa fii sanatos!``