Astea sunt povesti... Eu am spart zeci de oglinzi si inca traiesc foarte bine!
Daca il iubesti, sentimentul vine din suflet nu din oglinda
N-are rost sa crezi in chestii de genul asta. N-o sa ai ghinion iar noroc vei avea pentru ca toti avem macar odata in viata
Se spune ca daca spargi oglinda, de atunci incolo 7 ani nu te mariti! Uite un link despre oglinda sparta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=67276
Cate oglinzi ai spart? inmulteste nr oglinzilor sparte cu 7 si vei obtine anii de ghinion
La cate oglinzi am spart eu, asta nu a insemnat ca nu am avut norocVei avea noroc cu carul si apropos, nu te mai lua dupa superstitii
Daca ai vedea cat de greu se fabrica o oglinda probabil te-ai razgandi.Cred ca ai depasit perioada Mos Craciun, pisica neagra si Justin Beiber.Sau nu
Eu zic sa faci praf toate oglinzile care le ai acasa ca dragostea sa fie maxima.
Pai cum s aiti expplic astea sunt superstitii daca nu ai avut noroc pana acum nu risipi oglinzile
@anelaubed, acum imi spui? De ce nu mi-ai spus inainte sa ma casatoresc, ca spargeam 10 de odata!
Nu, este exact invers, daca le scapi o sa ai 7 ani de ghinion, ca sa speli ghinionul trebuie sa le lasi acolo, sa nu te atingi de bucati timp de 7 ore si dup-aia sa le strangi.
Lasa-ti superstitiile deoparte, poate cateodata se mai intampla si sa ai ghinion si sa ai noroc. Acum ce faceti ascultati ogliziile, ascultati-va inimile cand e vorba de dragoste [; x]
Julyly2089 întreabă: