Eu m-am ratacit cu Ron si Hermione(suntem 3 in total, ajung atatia, nu?) de multe ori in perioada cand cautam Talismanele Mortii si Horcruxurile. Pai cand ne rataceam, ne instalam un cort, (avea Hermione o gentuta de unde scotea o groaza de chestii utile), haleam prajiturile doamnei Weasley, dormeam, dimineata urmatoare plecam si inlaturam orice urma ca sa nu ne gaseasca adeptii lui Voldemort! Si eram nevoiti sa gasim cat mai des alt popas! Sincer eu nu stiu nici acum daca noi stateam si pierdeam vremea facand tabara prin tot Regatul Unit ori chiar incercam sa scapam de Voldemort si sa indeplinim misiunea lui Dumbledore. Pana la urma am ajuns acasa dupa un an dupa ce l-am invins pe Voldemort. Cum am ajuns? Prin Aparitii, ca eram si noi mai mari. Expresul de Hogwarts ramanea pentru elevii din anii mai mici.
Vreau sa reformulez intrebarea. Ce m-as face daca m-as rataci in munti cu trei prietene?
In primul rand nu as mai vrea sa mai ajung acasa si le-as manca pe ele pana la adanci batraneti, si castigam cu toti patru
Pai daca mas rataci in padure nu as mai pleca acasa ) ca sa scap de toti prostiidin scoala de fratemiu enervant si de altii =]]
Si ce as manca chestii de pe jos ce alceva ))
"Suntem prieteni, deci ne sacrificam. Azi iti tai tu o coasta, maine eu piciorul, poimaine tu cealalta coasta Sa speram ca ne gasesc salvamontistii relativ intregi"
GreyRose întreabă:
Fluturashhh întreabă:
Julyly2089 întreabă: