| YOUdriveMEcrazy a întrebat:

Buna ...eram pe situl online dex si cautam definitia unui cuvant cand ma gandesc sa caut si cuvatul masturbare laughing Si ce credeti ce deviniti imi dau?!
A SE MASTURBA a se autosesiza, a avea manivelă, a o bate la cap, a o ciocăni în vârf, a o da cu capu’ de toți pereții, a da cu mucii de faianță, a da cu sacâz, a-i da în cap lui chelu’ / lui mutu’, a o da pe sub mână, a duce copiii la piscină, a face bătături în palmă, a face laba, a face manivelă / zgudu, a freca gherțoiu’, (d. femei) a-și întărâta ghiocelul, a juca table, a o lua în mână, a o lua la labă, a planta copii, (d. femei) a pune degetul la omidă, a pune faianță, a se uita în ghioc, a o zăpăci. rolling on the floor))))))))))))

10 răspunsuri:
| porto89 a răspuns:

E adevarat acum am intrat si eu.deci nu mai pot rolling on the floor a pune degetu la omida rolling on the floor a freca ghertzoiu rolling on the floor

| harciog a răspuns:

Salut initiativa de a baga ceva amuzant in explicatii atit de serioase.Ma gindesc ca asa poate vor pune mina pe dex multi cu mai multa placere.

| αηηα a răspuns:

...Ma duc sa duc copiii la piscina...

| MoonLight a răspuns:

Adica daca eu chiar vreau sa imi duc copiii la piscina [sens propriu], barbatimiu va crede ca ma masturbez?straight face rolling on the floor))))

| mao14 a răspuns:

rolling on the floor) mars maaaaaaaaaa rolling on the floor)

| YOUdriveMEcrazy explică:

Tot ce se poate MoonLight

| Bya132 a răspuns:

A planta copii? a pune degetul la omidă? o_O

| Comy a răspuns:

Vreau sa-mi plantez copii

| EdiT a răspuns:

Am da la cuv c*i si fi atenti ce mi-a dat

COI, ****, s. n. (Pop.) Testicul. – Lat. coleus.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de gudovan | Greșeală de tipar | Permalink
COI s. v. testicul.
Sursa: Sinonime | Adăugată de siveco | Greșeală de tipar | Permalink
cói (coáie), s. n. – 1. Testicul. – 2. Contragreutate. – Mr. col’u, pl. coal’e, istr. col’e. Lat. cōleus (Diez, I, 132; Pușcariu 394; Candrea-Dens., 385; REW 2038; DAR); cf. alb. kulje „hernie", it. coglia, prov. colh, v. fr. coil (fr. couille), sp. cojón. – Der. coios, adj. (cu testicule mari).
Sursa: DER | Adăugată de blaurb | Greșeală de tipar | Permalink
coi s. n., pl. coáie
Sursa: Ortografic | Adăugată de siveco | Greșeală de tipar | Permalink
coi2, coiesc (vulg.) I v. t. a trage pe cineva de testicule. II v. r. 1. a se foi de colo-colo fără rost. 2. a lenevi.
Sursa: Argou | Adăugată de blaurb | Greșeală de tipar | Permalink
COAIELE-PÓPII s. pl. v. clocotici, clocotiș, spânz.

a se învârti ca un coi în căldare / într-o găleată expr. (obs.) a se foi de colo-colo, a se agita fără rost.

a strânge de **** (pe cineva) expr. (vulg.) v. a strânge cu ușa (pe cineva).
a-și da cu tesla în **** expr. (adol., obs.) a se enerva, a se înfuria.
bătrânețe, **** crețe, prov. (vulg.) parafrază a proverbului „bătrânețe, haine grele", referitoare la tribulațiile senectuții.

trompă de elefant și **** de nurcă expr. (vulg., glum.) meniu sofisticat.

| AndutzaAndu a răspuns:

rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))
Tare! laughing
Cum ar fi să zică cineva la prietenii lui :* Mă duc să mă masturbez. *
Și ceilalți să facă ceva de genu : * surprise *
Și ăla să zică : * Stați, ho, bă, îmi duc copiii la piscină, voi ce ați crezut? laughing *