| Tyberiu2000 a întrebat:

Bună eu și prietenul meu suntem amândoi vampiri.Singura diferență e că eu am fost transformat prin mușcătura unui vampir și el a apelat la un ritual care l-a transformat într-un vampir artificial.Eu momentan n-am puteri,am doar colți,ochii roși și o piele albă, deși maestrul meu(vampirul care m-a transformat pe mine)are o mulțime de puteri uluitoare.Eu abia dacă am forță și viteză supraomenească. Maestrul meu îmi spune mereu că dacă vreau să deblochez puterile de vampir trebuie să beau sânge uman, iar cu cât voi bea mai mult sânge cu atât voi avea mai multe puteri.Prietenul meu n-are nici el puteri, dar din câte am aflat el nici nu poate debloca.Tot ce are el e ca mine,forță și viteză.El de câteva zile stă în casă,pentru că nu poate ieși la lumina soarelui și stă departe de orice e sfânt,pe când eu n-am aceste probleme, dar mie mi-e tare foame.N-am gustat sânge de 5 zile.Stăpânul meu spune că un vampir poate supraviețui 10 zile fără sânge după care moare. După 7 zile intră în starea primară,când atacă orice om care îl vede. Întrebările mele sunt:Maestrul meu îmi spune adevărul? E mai bine să fi un vampir transformat sau unul artificial, făcut prin nu știu ce ritual? Prietenul meu va ajunge mai puternic ca mine?(Tratați întrebarea așa cum cere categoria)

Răspuns Câştigător
| Pricked a răspuns:

Nu-l mai numi prieten, pentru ca (teoretic) acum sunteti adversari. Nu stiu cine e mentorul tau, dar nu pare destul de informat, asa ca dap, e bine ca mi-ai cerut in genunchi sfatul.

Nu te panica si ucide-ti subtil presupusul prieten. Daca vrei, sectioneaza-l, da-l prin robotul de bucatarie si ofera carnea unui orfelinat sau ceva.Cum vrei.
Dupa aceea, daca as fi in locul tau, as comanda pizza in fiecare seara si m-as hrani cu tipul care o livreaza. Nu trebuie sa ma deplasez, nici nu platesc, o sa devin obeza, iar ochii mi se vor mici. Ar fi perfect.
npc

9 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

Heeei.
îmi e lene să citesc tot, dar răspunsul corect este : -2

| PedoBarbie a răspuns:

Slaba imaginatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu-s demon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea multe seriale prosteşti. :]]
Vrem ceva original. :v

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Am fost muscata de un vampir si a trebuit sa-mi sug propriul sange pentru a trai. Prietenul tau evident ca va ajuncge mai puteric ca tine deci OMOARA-L ARDE-L HUAAAAAAA...

| Tyberiu2000 explică (pentru CatelusaCuParulCret):

Din câte am observat are puteri de regenerare, dar sunt slabe.De exemplu dacă îl tai cu un cuțit, îți va vindeca rana.Dar dacă îi tai capul, oare ți-l va regenera la loc?

| windowlicker a răspuns:

de ce parte a corpului te-a muscat? trebuie sa stiu ca sa iti pot da un raspuns cert

| Tyberiu2000 explică (pentru windowlicker):

M-a mușcat de gât...

| windowlicker a răspuns (pentru Tyberiu2000):

gatul e aproape de cap. intrebarea e : care cap?

Întrebări similare