Cu ocazia ajunului ajunului Craciunului, 2 bancuri si din partea mea :
Francezii, Englezii si Romanii vroiau sa afle care armata este mai neinfricata, asa ca organizeaza un test...Trebuia ca cel mai tare soldat din fiecare armata sa aduca un crocodil.
Generalul francezoldat adu'mi un crocodil!
Soldatul:-Am inteles sa traiti!
Se intoarce insa soldatul dupa vreo cateva ore ca vai de elcuze sefu` nu am putut...
Generalul englezoldat adu'mi un crocodil!
Soldatul:--Am inteles sa traiti!
Se intoarce insa si acesta dupa cateva ore ca vai de elcuze sefu` nici eu nu am putut...
Vine randul generalului roman sa dea ordinul insa acesta se scuza si zice ca treaba cu adusul crocodilului este o treaba de femei...
Ceilalti doi mirandu-se: − Cum adica? Noi am trimis cei mai bravi soldati si nu au reusit si tu spui ca e o treaba de femei?
Generalul romana va demonstrez...Soldat Gheorghe adu'mi un crocodil!
Soldatul Gheorghea-ti aduca maica'ta crocodilul!
Generalul roman:-V-am zis eu ca e treaba de femei.
Un mare sef mafiot afla unul dintre contabilii sai, surdo-mut, ii fura din bani. 'Incins' la culme, isi cheama unul din avocati, cunoscator al 'limbajului semnelor' si merge peste contabilul in cauza:
- Unde sunt milioanele pe care mi le-ai furat? - il intreaba mafiotul (evident, cu ajutorul avocatului care traduce prin semne).
- Nu stiu -spune contabilul- iar avocatul traduce semnele lui.
'Nasul' scoate pistolul si il lipeste de tampla contabilului.
- Mai intreaba-l o data! - zice el.
Speriat, contabilul ii face semn avocatului:
- Banii sunt ingropati in gradina din spatele casei varului meu din Buzau, pe strada Linistii, la numarul 13.
- Zice ca nu ai curaj sa apesi pe tragaci! - traduce avocatul.
Sa va spun si eu
Alinuta intra in camera cu iubitul ei. Inainte mama ei i-a spus ca daca iubitu ii pune mana pe sani sa strige mere, daca o saruta sa strige pere, iar daca ii pune mana intre picioare sa strige caise.
-Dupa jumatate de ora mama Alinutei o aude strigand:
-Salata de fructe, salata de fructe!
Julyly2089 întreabă: