| Drunkenhearts a întrebat:

haide'ti sa vedem cine raspunde corect si primeste o fundita...Sa zicem ca esti intr'o camera si ai 2 gloante, iar in camera mai sunt cu tine doi lei si un manelist. Ce faci?

Răspuns Câştigător
| xjustfearless a răspuns:

Trag de 2 ori in manelist. mai bine moare si el, decat sa duca tampeniile astea mai departe...

7 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Omor manelistul! Si il las sa-l manance lei! devil

| Flav a răspuns:

La ce fel ai scris cuvantul haideti, cred ca si tu asculti manele. Dar scapi, aleg sa impusc leii.

| hominid dreak a răspuns:

Cam putine gloante pentru un manelist.

| cristi202 a răspuns:

Depinde ce lei. Daca sunt Ron, sunt fericit, am doua sanse sa termin un manelist. Si mai ramin si cu bani de cel putin o cafea Daca sunt lei adevarati, se complica situatia. Incerc cu un glonte sa omor manelistul, cu speranta ca leii se vor speria si vor fugi; daca au fugit, mai am o sansa pentru manelist, (nu de alta, dar ca sa fiu sigur ca e mort), daca nu, fac aceeasi faza cu unul din lei, poate se sperie celalalt si fuge. Daca fuge, am scapat, daca nu, m-am sacrificat pentru ca sa existe ceva mai putine manele pe lumea asta.happyhappyhappy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Esti sadic! Ma lasi cu un manelist in camera si-mi dai numai 2 gloante!
Da si tu o mitraliera si vreo 3 panglici de cartuse, ca doar nu dai de la tine!

| roxyrocks a răspuns:

Trag in manelist, iar pe cei 2 lei ii imblanzesc si se transforma in lire...si asa sunt si platita ca am scapat lumea de un pericol, cam ieftin sa recunoastemsad

| Drunkenhearts explică:

Dc nu pot sa dau fundita. din nou?call me