Bună.
Eu este Hana Montana.
Eu venit să prietenă tu.
Ieu, Olivăr, Robi, Gecsăn şi Lili transmit ţie *le biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*
Eu sunt Hannah Montana şi ca să fii prietena mea trebuie să violezi 8 castori după să le mănânci pancreasul prăjit în tigăile Medusei.
Ce troll! Tu nu ai auzit de America, aai? De USA, aaai? noo.In fine, hana montana(cum vrei tu sa ii zici)mi-a transmis mie prin mess ca nu vrea sa fie prietena ta deoarece i`ai scris numele gresit.Numele ei real este"maili sairus" si a zis ca daca i`ai fii scris numele corect ai fi putut sa apar chiar si in desenele ei de pe "disnei cenal".
=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]
1.Hannah Montana nu exista in realitate e Miley Cyrus.
2.Ce ar cauta pe un site romanesc?
3. Pune mana pe carte
4.Lasa prostiile
5.TPU iti multumeste ca din cauza ta *i'm soo so bad mhwhahahaha* T/A-ul se duce de rapa.
Don'shoara, NOI iti spunem ca Hani Montani nu exista. Iar tu ne contrazici? Atunci de ce ai pus intrebarea? Crezi ca va veni pe site'ul asta ca sa iti citeasca tie intrebarea?! Fereasca... Pune mana pe carte, dragutzo, si apoi vino aici sa ne dai noua lectii ca ceea ce spunem nu e adevarat.
The power of Freddie Mercury(God doesn`t even cut it) compels you!
Thou shalt burn in hell!
Hana montana a zis asa: mai duten **** matii ca nu te alegi cu nimic, mai bine am face sex in pozitita 69, pentru ca sunt o tarfa ordinara
Helau ai em hana montana...end ai lav iu sou maci mai iahu aidi: hana.stupida
pliz ai uant sa-mi dai accept of iahu
ai tolc tu oliver and jecson chis iu
bai bai big hag
Troll detected...
Joaca-te scary maze si dupa ce termini tot jocul l-a sfarsit o sa o vezi pe hananica tipand de bucurie si se va uita la tine zambind cu niste ochi de o culoare foarte rara
Get a life b*tch!
@Ouţ am facut pe mine cand ti-am citit raspunsul chiar si acum rad
@mhn24 esti prea tare
@OlteniaEternaTerraNova daca ziceai ceva mai amuzant ma vedeati la protv ca am murit de ras
@BlackPearl ohh doamne nu mai am aer
@AudImagini jos palaria la raspunsul tau man
@epurilă mai esti penal
)))))))))))))))
Fail.
Nu tot ce zboara se mananca. :3
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Din pacate Hannah Montana nu exista, este doar un serial.In schimb Miley Cyrus(actrita care o joaca pe Hannah)are un id de mess monkey.miley@yahoo.com.Oliver,Lily,Jackson,Robby Ray sunt de asemenea fictivi.
Sper ca nu esti suparata.In clasa a 3-a trebuia sa afli adevarul. Orice nelamurire ai, gen cum ai aparut sau altele iti raspund eu scumpo.
Hannah Orfana nu stie romana, si chiar daca ar sti, chiar crezi ca ti-ar raspunde tie? Mai am putin si pic pe jos de ras, si nu cred ca sunt singura. Trezeste-te la realitate!
MicutzaDragutza ai probleme serioase, si hana montana nu exista, e un personaj imitat de maili sairus, care la randul ei e o drogata si o curva care se crede buricu pamantului ca i-a bagat disnei cenal bani in curu ei de la serialele de pitzipoance in devenire intre 6-18 ani, ca tine si concertele pe care le sustine unde canta cantece de adolescente lesinate si proaste. unde o sa ajunga T/A, si TPU si lumea in care traim? va spun eu. intr-o prapastie plina cu ****
Ba ce dracu radeti de ea atata,draga mea hannah motana e doar un nume de scena,numele adevarat este Miley Cyrus si nu locuieste in Romania,id de mess putin probabil,pentru ca in Statele unite se foloseste messenger live si nu cred ca o actrita ca ea are timp de messenger,mai bine uitate la serial, ca no sa ajungi sa fi prietena cu ea cat ai vrea, decat daca te muti la new york:p
Ravino-ti,fata la viata))))
Nu exista Hannah Montana
E doar un personaj din desenele animate, jucat de Miley Cyrus, care exista
Deci, copile, maturizeaza-te! Revin-o la viata)))
Giulia_7302 întreabă: