| MOONWalk_8865 a întrebat:

In primul rand scuze ca am pus pe aceasta categorie dar este foarte vizitata. Vreau sa-mi cumpar o pereche de role care sa aiba mai multe:viteza, rezistente, sa pot da scarile cu ele si alte smecherii(mentionez kas fata si cred ca se vede). Ce gen imi puteti mentiona(sa fie si bune dar sa aiba si un pret bun)
Astept.
A... si dau si funda pentru cele mai bune

6 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Cumpara-ti o matura mai bine. Eu am cea mai tare matura din echipa de Vajhat de la unchiul meu, Sirius. Imi pare rau, dar pentru. mine "dar este foarte vizitata" nu e un motiv bun. Ca atare, raspunsul e pe masura categoriei.
Apropo, maturile nu costa asa mult ca rolele + bonus: faci si curatenie cu ele.

| Aero a răspuns:

Erata: naş, nu unchi. Am revenit dupa vreo 3 luni big grin ca stiam eu ca am incurcat ceva...rusinica mie laughing

| marrr a răspuns:

Roxa Fire sunt bune pentru viteza, dar au sina din plastic si daca faci multe scheme ti se poate indoi. Eu de-alea o sa-mi iau la iarnahappy. Poti sa-ti iei FSK-uri, care sunt la moda sau SEBA, dar alea costa vreo 12 milioanelaughing.

| Opt1k a răspuns:

Ba harry fenta. du-te si te plimba prin hogsmeade cu fulgerul tau ca prea tare dai in sf...cya!

| piciuk a răspuns:

Viteza. asta depinde de cat de repede dai tu din picioare.nu le prea am eu cu rolele, adica nici nu prea ma mentin in picioare pe role.am primit cadou o pereche de la o ruda si sunt pe roti de silicon.sunt super si nici nu se aude dupa tine "haraitul" plasticului pe asfalt ca la celelalte.