| Alee_9909 a întrebat:

Pentru cei care au fost la olimpiada la matematica.Cum vi s-au parut subiectele?

8 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Destul de dificil, am auzit de la colegii din clasa, au obtinut rezultate frumusele pentru subiectele date, dar la clasa a5-a ( unde a fost sor'mea ) a fost destul de greut pentru capacitatea pe care ei o stapaneau. In orice caz, rezultate bune, sora mea a luat 5 punctelaughing. Si niste rezultate de la ea din clasa:
-un baiat - 5 p
-o fata - 2 p
-un alt baiat - 20 p, sa calificat la etapa urmatoare, locul 14 pe judet din 300. happy

Numai bine!

| DaVà a răspuns:

Pfoai cele mai grele din istorie.Noroc ca ne-a asistat Gagarin si ne-a ma rezolvat din probleme(4-4)laughing

| Pralină a răspuns:

In clasa IV am luat 7, 50
In V am luat 6
Iar acum in a VI am luat 4.99 cred ca numa numele si data am scris-o bine.A mai fost un coleg si a luat 2.80 cu punctul din oficiulaughingapoi cred ca ala chiar numa numele si lo scris binelaughingo colega a mai luat 10.Si mai avem una cu care ne-am dus anul asta si o luat si ea 9.56 sau ceva de gen.II vin rezultatele la profa si vede 10.Bravo Mirela!
9.56 foarte bine Ioana! 2.80 si 4.99 Ilinca si Rares? CE dracul ati facut?rolling on the floorsi neo dat de lucrat si noi sttaaati doamna profesoara ca au gresit aia noi am facut bine!laughinglaughing mda.asta s-a intamplat azistraight face

| dodo13_3589 a răspuns:

La a 6-a e mai greut dar s-au luat puncte

| ALEXANDRA_5803 a răspuns:

Am luat 5 puncte, asa ca...
Doar primul exercitiu cred ca l-am facut binebig grin

| ALEXANDRA_5803 a răspuns:

La clasa a 5 a am uitat sa spun, a fost greeuu! Eu si cu inca unu am luat cel mai mare punctaj laughing 5p, altu 4p, altu 3.50 p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, depinde si din ce judet esti.de exemplu la noi in judetul Valcea s.au dat niste subiecte foarte naspa...au fost multi si cu 0 puncte :-s...au fost foarte grele

| GaByTzU_5045 a răspuns:

Depinde la clasa a 7 a zici cai test laughing