anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sara, gospodari!
Ci faceti, uai, pretenaşilor?
Am si ei o intrebare la voi....Care este cel mai jenant moment prin care ati trecut?laughing)
Multumesc tuturor care isi pierd timp pentru un raspuns la intrebarea mea!

3 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Am trecut printr-o groaza de momente penibile. Paii..eram in ora de franceza ( cred ca eram in clasa a9a ) si ne-a dat proful test din "tacamuri". Si la un moment dat aveam de tradus cuvantul "lingura" din romana in franceza. Si eu in loc de "cuiller" am scris "couille" -proasta alegere- care inseamna... aaaa...e foarte jenantlaughing)- testicul, I don't want to see dar na pe moment nu mi s-a parut nimic suspect. Si cand am intrat in clasa si am vazut ca toata lumea se uita la mine ca la "felu 14" (ca proful a avut grija sa afle ei inainte mea) si cand am aflat ce am scris m-am simtit..super. Mi-am zis. "Hai ca's desteapta". Nici nu stiam ce sa spun.

| MyNameIsCata a răspuns:

E o intamplare de pe cand eram eu la liceu in clasa a 9-a sau a 10-a nu mai stiu exact.
Eram in fata blocului cu o gramada de prieteni, cand ma trezesc ca vine la mine in fuga un amic cu o fata speriata si imi zice:
-Tine-mi si mie tigara si astea ca vine tata!, apoi se aseaza pe o bordura.
Eu m-am trezit cu tigara in mana si cu un pachetel de prezervative si pana sa apuc sa protestez cine crezi ca apare? Nu tatal amicului, ci MAMA MEA! Eu ascund repede la spate ambele maini, dar prea tarziu! Mama a devenit imediat foarte banuitoare - sa fi fost oare din cauza fumului de tigara care se ridica din spatele meu?
In sfarsit, a trebuit sa-i arat mainile. Tigarii i-am dat eu drumul, insa o vazu-se, cat despre pachetul de prezervative... Unde era sa-l ascund? Va dati seama ce fata a facut mama.Eu strigam: "Nu sunt ale mele!", iar ceilalti se prapadeau de ras...
Amicul a venit intr-un final la noi la usa si i-a spus mamei ca a facut o gluma.Macar atat.

| ??? a răspuns:

Am cazut pe scari in fata ''crush-ului'' meu