| Tortcufructe a întrebat:

Scrieti-mi aici daca vreti niste povesti din viata voastra sau nah, cum stiti super amuzate.CINE vreabig grin:*.Cea mai amuzanta are fundita :*.Va puup:*.

7 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

"ți-am văzut ochii de-o mie de ori, dar încă mă pierd în albastru lor"
Tocmai am realizat că-mi plac ochii negrii mai mult. straight face

| suităr a răspuns:

Clasa mea e viz-a-viz cu clasa a 8-a. Aici e un autăbuz care ne aduce la școala, deoarece stau la periferia satului. Așa, ajung la școala foarte devreme, cu mulți din clasa vecina mie.

După ce mai vin 7 colegi de-ai mei, încep ăștia de-a 8-a să ciocăne la ușă, apoi să fugă. Noi, nervoși, deschidem de fiecare data ușa, să-i prindem.

Eh...mai bat de vreo 3 ori, apoi țipăm din clasă:

-Miroooanii! Ți-ooo fătat uunicooarni?

*pe ăla il cheama Miron*
Atunci dechis ușa, și il nimeresc in fund laughing Doamne, am murit de râs cu colegii mei.

| W3R4 a răspuns:

Hăm...păi,eram la şcoală.
Eu şi încă câteva fete,stăteam pe holuri,şi strigam pe geam la lume. DA,pur şi simplu strigam (mai mult la babe): "Mamaie,am văzut poştaşu',fugi să iei pensia! "
sau "Bre, ţi-a căzut scutecu'!"
În fine, într-o zi, ne-a prins domnu' diriginte, şi ne-a pus să spălăm geamurile...a fost... MIŞTO! laughing

| Neverwas a răspuns:

Cad aproape zilnic pe scari, iar unii considera asta amuzant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am iubit si eu odata ca niciodata un mos si-o baba, iar baba avea un cocos si mosneagu o gainaaaa si ush de ce nu se intelegea baba cu gaina mosului si nici mosu cu cocosu babei sau invers? nu se intelegea gaina cu baba si cocosu cu mosu, in fine, era mare tambalaaaauuu fraticuleeeee mare tambalau, pai daca prpoteveu si cu antena unu stateau pe gardul lor cum stau eu pe veceu? Cum cotocodacea gaina sa faca oua baba si sarea de cur in sus, jumate-jumaaateeee moshulane ca e si partea mea acolo, adica al meu cucuos n-a muncit la oul ala? Azi asa maine-asa yawn ca s-a suparat mosu si si-a luat cocosul de-a plecat in lumea mare, da domnule, s-a suparat mosu domne...
maine seara continuarea

| AtsukoKure a răspuns:

Odata... odata... mda am prins prea mare viteza cu bicitongla si m-am batut de gard frontal!