| JLovesRMG4ever a întrebat:

Bună seara. Am o problemă. M-am căsătorit recent și soția este cam agresivă. Aveți idee ce să fac, cum să scap să nu mă mai bată măcar cu tigaia? Vă mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Rebecca009 a răspuns:

Nu-mi vine sa cred cati oameni au luat in serios intrebarea asta...

23 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Bună seara, domnule. Nu cred că are rost să vă reamintesc cât de imbecil aţi putut fi în momentul semnării actelor şi a participării la nuntă, însă ţin să vă aduc la cunoştinţă că în data de 19 ianuarie 2014, o persoană de sex masculin a părăsit locuinţa dumneavoastră, cu o valiză. Presupunem că v-au schimbat soţia. Vă rugăm să vă prezentaţi la secţie cu soţia şi să vă alegeţi alta. O zi bună în continuare!

| mgtow a răspuns:

laughing dai una in cap si fugi la tara ca acolo nu te gaseste nimeni.

| Lynna a răspuns:

Fii barbat!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi de ce este agresivă, tu nu ai stiut dinainte? Ce azi ai cunoscut o si mîine te ai căsătorit cu ea? Acum nu ai ce să i faci, vezi si tu unde gresesti, si dacă tu nu ai nicio vină si ea te bate aiurea, vorbeste cu ea si vezi ce o nemultumeste, că sigur are ceva.

| oprescudorin11 a răspuns:

Cand e agresiva, pleaca de acasa si spune-i sa te anunte cand se calmeaza, apoi mai spune-i ca o iubesti, daca o iubesti sau, macar intreab-o daca ea te iubeste!

| Kaℓi a răspuns:

Te-ai uitat la Divertis?
Ce tigaie are nevasta-ta? macar e de aia antiaderenta? simte ca poate muta muntii din loc cand o manevreaza? daca da, fugi, cat mai poti big grin

| suităr a răspuns:

Tigaie?
De-ar fi fost @Naruto aici sunt sigură că ar fi spus ''Delimano la putere'' dar cum ninjalăul ăla a dat ortu' popii din decembrie anul trecut țin s-o fac eu in locul lui.

Delimano ftw.

| LordBolton a răspuns (pentru suităr):

*deschide sampania * - Per mantenere un momento di festa.

Daca as avea cu cine sarbatori... dar nu-i bai gasesc eu pe cineva.

| AirănMeidăn a răspuns:

Cracaneaz-o cu manerul tigaii!

| PedoBarbie a răspuns:

Protecţia Omului. Nu e corect ce îţi face.
Apropo: bună gluma.

| LordBolton a răspuns:

Vino cu sticla de palinca si bag-o in coma! *palincaface*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-i un par şi spune-i să te bată cu el, ca să scapi de durerile cauzate de tigaie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune mana pe culeser, melesteu ori facalet, si vezi ca e mai lung decat tigaia.si o atingi puiule numa la coastele alea de drac, ca acolo le doare pe ele.numa acolo. daca-i rupi una doua nu conteaza, fiindca bunicul meu zicea ase; nepoate, femeia poti sa o bati si degeaba.fiindca stie ea de ce.

| MiruD a răspuns:

Divort! Cand s-a ajuns la batai, in acel cuplu nu mai exista dragoste.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Bate-o si tu pe ea.

| Mayuri a răspuns:

O duci la Psihiatrie sa i se faca evaluare si sa o puna pa tratament. In orice cuplu exista neintelegeri, se mai ajunge si la ridicarea vocii, dar nu exista bataie intr-un cuplu de oameni normali. Bataia nu este un mod de comunicare.

| Carrie1 a răspuns:

laughing dupa ce iti da ea, i-ai tigaia din mana si dai si tu, sa vada ca nu esti mai prejos ca ea...ori nu da nici unul, ori dati amandoi big grin acum lasand gluma, poate e agresiva ca poate tu ii permiti si vede ca-i merge

| BiscuiteCuCrema a răspuns:

Daca nu e Dry Cooker sau Delimano, nu iti face probleme, n-o sa iti provoace daune mintale. Daca e Dry Cooker sau Delimano, ai o problema.
Suna la Protectia Sotului :*

| DrugDreams1998 a răspuns:

Si tu o lasi sa te bata si sa isi bata joc de tine? Hai sa fim seriosi! Esti barbat! Nu o lasa sa te umileasca! Nu te merita, singura solutie este divortul, si nu mai sta pe ganduri in privinta asta. Daca casa/apartamentul in care locuiti este al tau fa-i bagajele si da-o afara, iar daca este al ei sau al amandurora. pleaca tu cateva zile la o ruda/prieten pana se pronunta divortul. Daca nici asa nu se potoleste o alta solutie sunt "autoritatile".

| MysteriousSoul a răspuns:

E vina ta. De ce ai lasat femeia sa iasa din bucatarie?

| anomis11 a răspuns:

laughing))hai ca esti tare!
Stii care e chestia?
Cand o femei sta la cratita, barbatul nu stie ce sa faca cu ea in dormitor!
Ia rezolva treaba asta...laughing