Tu nu conştientizezi că mi-a fost dor de tine?
Da, vii
Ăia care trăiau pe vremea când Bless încă făcea comicuri și Ani scria povești, iar Miku și exceel se pupăceau iar Ashadow era jumi-juma vin!
Sunt atât de flatată încât cred că m-am udat.
Şi toată viaţa am crezut că eşti băiat... Măăă voi ăştia, de ce vă place să faceţi pe misterioşii?
.Ce insinuezi? Sunt bărbat în toată firea.
Nu ştiu ce să mai cred...
Kmf fah zurick wyt3 p3-4yky 4k4s4
Ba da
Lol, eu nu ţopăi, eu alerg...
Văd că toată lumea ştie că nu-i obligatoriu să-mi dea copy-paste la nume, de fapt, tot T/A-ul.
Acum presupun că eşti la şcoală şi că e pauză.
Laiz i năuz u twerk
Nebunuuleee, azi n-ai fost la şcoală, nu? Nici eu.
Asa e. Niciunul din noi n-a fost cu o micuta deosebire:eu am fost.
Uitasem că mergi la şcoală dimineaţa;(
Da si eu, clasa asta a4-a ma omoara
Mie-mi zici... Nu ştii tu ce grea e clasa 2-a, şi când mă gândesc că voi da bac-ul de admitere la gimnaziu îmi vine să-mi arunc cărămizi în cap...
Normal ca nu stiu doar clasa a2-a e dupa clasa a4-a.
Hof c soartah croodah
Chiar... c soartah croodah. Acum mă chinui să împodobesc bradul ăsta curvar şi nenoricit şi vreau să arate cât de cât bine încât să nu deranjeze retina nimănui;((((
Eu nici nu l-am luat inca.
Hehe, tocmai l-am terminat... De fapt, mai am de pus instalaţia (era să scriu "artificiile").
Dacă nu conversam noi, întrebarea asta ar fi avut cam 44 de răspunsuri
Mda,ce trist ar fi fost
D04r uh day kul0ar3 vye3tzyy m3l3 :X
Bn.
Tastează j uh două puncte ics j două puncte cratimă asterisc :*
Nu
De ce îţi place să mă faci să am tentative de sinucidere şi depresie severă?
Sper că nu ţi-am greşit cu nimic...
Pai probabil pentru ca le am cu ocultismul.
Aa, da? Atunci vindecă-mă de cancer aşezându-mi o pisică cu burta caldă pe piept şi o cruce pe cap şi încearcă să mă ridici fără să mă atingi. Sunt 100% sigură că vei reuşi.
Meriţi titlul de user al anului 2006. Eşti aşa de antic...
Nu ți-o ajuns tastatură, neuroni sau ceva să-i scrii și pe ceilalți membri ai t/a-ului?
Xatul e mai gol ca o foaie de test la fizică.
Știi... ăia care trăiau pe t/a înainte să se lase Bless de comicuri iar exceel să fie fără de urmă și pe atunci când nu știam cum arată Veru pot veni.
Ăăăă... tu erai Yuno sau cine? N-am fost pe aici de mul timp. Oricine care trăia înainte să știm cum arată Veru și înainte să se lase Bless de comicuri e invitat.
Julyly2089 întreabă: