Eu ti-as recomanda sa-ti schimbi numele in "prezentatorulTPU". Am muriiiiit de ras! )))
Dacă până și Ani și Verutza au plecat de pe T/A nu mai am ce căuta nici eu aici.
Teehee. Drăguţe ştiri, dar eu aci' mi-s.
Nici Verutza nu a plecat...
Ani doar a zis că pleacă pentru a fi şi ea băgată puţin în seamă.
Singurul care chiar a dispărut e Bless... T.T
Ok, . Si ce sa spun despre povestea scrisa de tine, vei publica tot volumul inainte de plecare, ca o amintire, sau ne vei lasa pe toti cu durere in suflet?
V-ati intors! Unde ati fost! Si tu, exceel, nu pleci nicaieri, sau nu mai vrei sa fii in juriul TPU Are Talent? Daca da, te va inlocui XQueenX, vad ca a revenit! Yee!
Aşa aş putea şi eu să zic din 5 în 5 minute:
" - Ioi, m-am făcut tătă piele de găină. "
Bine, ok, dar te rog citeste programul TPU de saptamana aceasta ca sa intelegi despre ce-i vorba, ok? L-am pus prin intrebarile anterioare. Si te rog spune-i Verutzei97 ca si ea e in juriu, dar are inlocuitor, ok?
Am câteva idei pentru o rubrică nouă de știri.Dar e nevoie să-ți deblochezi mesajele private.Sună tentant?
Ok
Dar cum chestii roz o fac?
PE mine mă întrebi că nu știuDoar zice că acest user(tu)nu acceptă mesajele private.
Dar tu cum le-ai activat?
Am facut-o, am gasit, gata.
Așa le am de când am făcut contul TPU
Așa fii pe fază! Am o rubrică demențială dar durează până o scriu
Ce zici?
N-am primit momentan nimic, mai astept.
Durează ceva..Cred că o să fie demențial.Să-mi zici dacă ești de acord cu noua rubrică
Ok, astept.
DE CE?
Nu mai are rost sa sed aici, pe categoria asat parasita ...Vii si tu cu mine la un nectar de ghinde?
Poate, dar ma plictisesc userii noi si mi-e oleaca dor de Bless si de Ashadow. Ouch, tu macar ii stii?
Da...cam ei sunt subiectul principal pe T/A.
Ok, nu trebuie sa iti mai dau explicatii. Dar bine, hai sa merem.
Julyly2089 întreabă: