Iarta-ma,dar nu stiu atat de multe despre viata monahala.Din cate stiu, e posibil sa cresti animale la manastiri.
Dumnezeu te iubește mai mult decât te iubești tu însuți și te așteaptă să vii la El.
Ar putea fi dorinta de a fi cat mai aproape de Dumnezeu.(daca esti baiat: preot, dascal, calugar, etc. Daca esti fata: sa canti in corul bisericii, sa te calugaresti, fetele pot sa fie si dascali)
Daca chiar iti doresti..Eu cred ca ar fi bine sa vorbesti cu preotul duhovnic despre asta.
Pai,mergi si ii spui ca simti o chemare de la Dumnezeu, ca vrei sa te apropii de El(sa te calugaresti) si o sa iti de sfaturi in privinta la ce si cum trebuie sa faci.
Nu cred ca se tine cont. Oricum cred ca e bine sa mergi fara teama sa vorbesti cu duhovnicul. Dupa aceea, te rog, daca vei dori, sa ne spui si noua cum a mers.
Ce i-ai zis mai exact?
Dar nu ai precizat anume ce vrei sa faci?
Vrei sa fii preot, palamar sau calugar?
Sa fii pustnic nu e deloc usor. Esti sigur ca asta vrei?
Mai este o speranta..Sa mergi la o manastire.Acolo ai putea sa fii ajutat.Cauta pe Youtube,, Tunderea in monahism".Tot acolo o sa gasesti si cum se pustnicesc(nu sunt sigura ca am pronuntat corect) oameni.
Nu! Insa sa nu deznadajduiesti de mantuirea ta daca nu vei reusi.Sa nu uiti de post,de fapte bune, de rugaciuni, de rugaciunea inimii(,, Doamne, Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul"), de biblie, de Sfintele Taine, de Dumnezeu, etc. Sa incerci mereu sa fii cat mai bun.Si nu uita - sa nu deznadajduiesti nicioadata!
Cred ca da. Razbunarea nu este o fapta buna. Iisus spunea ca daca cineva te loveste pe obrazul drept, intoarce-l si pe celalalt.
Iarta-ma,dar nu stiu atat de multe despre viata monahala.Din cate stiu, e posibil sa cresti animale la manastiri.
Julyly2089 întreabă: