| Marry:X a întrebat:

happy. Spuneti-mi cel mai tare banc pe care il stiti... cel mai amuzant primeste fundita... sa va zic eu unul: de la ce vine numele de DACIA? sa vad raspunsuri si va zic apoi de la ce vinehee hee

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Daca ai cap ia-ti alta!
Porsche- Proof of rich spoiled children having everything
BMW- Brings me women
Audi- Another ugly deutch invention
Ford- found on road dying.

10 răspunsuri:
| eko a răspuns:

Bulă, de ce plîngi? întreabă mama lui Bulă.
- Pentru că vecinul nu se joacă decît cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Johnny dorea sa faca sex cu o colega din biroul sau, dar ea "apartinea" altcuiva. Intr-o zi, Johnny s-a dus la ea foarte rusinat si ii spuse:
- Iti dau 100 $ daca ma lasi sa te "ard" o data.
Dar fata a zis:
- NU!
Johnny adauga:
- Voi fi rapid, voi arunca banii pe jos si cat te vei fi aplecat sa-i ridici, eu voi fi deja gata!
Ea s-a gandit un pic si a zis sa-si consulte prietenul. Astfel ca s-a dus sa il sune si sa ii povesteasca despre "afacere".
Prietenul ii spune:
- Cere-i 300 $, tu te apleci si ridici foarte repede banii, iar el nu va avea timp nici macar sa-si dea jos pantalonii.
Astfel, ea accepta propunerea. Trecuse jumatate de ora, iar prietenul fetei tot astepta un apel de la fata!
In sfarsit, dupa 45 minute, prietenul suna sa vada ce s-a intamplat...
Ea raspunde:
- Nenorocitul a folosit numai monede!

| Marry:X explică:

Hai sa va zic alt banc... intra doi hoti intr-o banca cu cagule pe cap, spun ca toata lumea sa se arunce la pamant cu mainile la ceafa...se arunca toti, se duce unul dintre hoti la casiera si ii spun sa ii dea toti banii si ii zice casierei ca vrea sa ii faca sex oral, ca daca nu o omoara.se supune asta si intr-un final isi da hotul jos cagula si zice(catre casiera): vezi nevasta zece ani mj-am chinuit ca sa facem sex orallaughingrolling on the floor cum vi se pare?:X:X:X

| kathessa a răspuns:

Stiti ce a spus Dumnezeu dupa ce a facut barbatul? "Hmmm... Pot face ceva mult mai reusit." Si a facut femeia!

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Melcul fugea prin padure ca dementul si se intalneste cu ursu:
- Melcule, de ce fugi ma?
-Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot!
- Pai ce treaba ai tu cu DNA-ul, ma?
- Pai eu casa, nevastamea casa, fimiu casa, de unde atatia bani?
Pleaca melcul, si dupa cinci minute fuge si ursu care se intalneste cu strutu:
- De ce fugi, bai ursule?
- Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot!
- Pai eu blana, nevastamea blana, fimiu blana, de unde atatia bani?
Pleaca ursul, si dupa cateva minute fuge si strutul, care se intalneste cu maimuta:
- De ce fugi, strutule?
- Ba, a venit DNA-ul prin padure si aresteaza tot!
- Pai eu traiesc pa picior mare, nevastamea pa picior mare, fimiu pa picior mare, de unde atatia bani?
Fuge strutul si dupa cateva minute fuge si maimuta. dupa 50 metri se opreste maimuta si zice:
-Ba, ce sa-mi faca mie DNA-ul ma ca eu sunt in curu` gol, nevastamea in curu gol, fimiu in curu gol!

| Marry:X explică:

Nu stiu mucealuiflaimoc... i-a uimeste-ma de la ce vinehee hee

| ApArEnTeiNsElAtOaRe a răspuns:

Iliescu se intalneste cu Bush ca intre sefi de state. Din una din alta ajung sa vorbeasca de pregatirea soldatilor lor.
Bush: - Eu ma mandresc cu soldatii mei; ei mai intai gandesc si apoi executa.
Iliescu: - Si eu ma mandresc cu ai mei da ei mai intai executa si apoi gandesc.
- Pai hai sa-i punem la incercare; ne alegem fiecare cate unul si vedem de ce sunt in stare.
- Foarte bine.
- Mike, vino aici si da-i o palma lui Iliescu.
Sta asta se gandeste, pana la urma spune:
- Nu pot sefu`; e presedinte, e la noi in vizita, nu pot
Iliescu: - Da imi place, da hai sa vezi si tu acum. Gheorghe, vino ma incoa`.
- Sa traiti; ordonati!
- Da-i o palma lui Bush!
Asta se conformeaza, si ii trage una de mai sa cada pe jos.
Bush: - Bravo ma, da acum la ce se gandeste?
Iliescu: - La ce te gandesti ma?
- Pai ma gandeam ca la palma aia mai mergeau doi pumni...

| kathessa a răspuns:

Draga Mucea, Dumnezeu nu i-a facut penis femeii pentru simplul motiv ca nu ii este necesar 24 de ore din 24! Cind are nevoie il gaseste atasat de un barbat...

| uradu a răspuns:

La un colt de strada trei prostituate, un tip se duce la una din ele si ii zice:iti dau 200 $ daca o faci cum vreau eu.la care prostituata incepe sa-l batjocoreasca, se duce la a doua si ii propune 300$ la fel, cea de a treia cade la invoiala pentru500$, se duc ei la camera dupa citeva minute iese prostituata furioasa injurind de mama focului:cum a vrut fata, intreaba celelalte doua, pe darorie!

| Deea_8310 a răspuns:

Sotul pleaca la mare in concediu, urmand ca sotia sa ajunga si ea peste cateva zile. Ajuns la hotel, seara ii scrie sotiei sale un e-mail, dar scrie gresit adresa si mesajul ajunge la vaduva unui preot care decedase cu o zi inainte. Aceasta, dupa ce parcurge speriata e-mailul, scoate un urlet si lesina. Vrand sa afle ce a putut provoca lesinul, rudele se uita si ele pe monitorul calculatorului: "Draga mea sotie, am ajuns cu bine si tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P. S.: Vai, daca ai sti ce cald e aici!"

Întrebări similare