Wow.Daca nu esti ca presedintele Coreei de Nord,''magnificul'' Kim Jong-Un te imbratisez cu drag.))
Incantat.
Eu sunt Alin.
Nu as spune ca sunt ca dansul, asa ca si eu te imbratisez cu drag, Alin. Foarte frumos nume ai. Cand zic "Alin", ma gandesc la "alinare".
Multumesc frumos.
Ce hobby-uri ai, Whave?
Un hobby de-al meu este sa joc volei. Tu ce hobby-uri ai?
Bună! Bine ai venit printr e noi, cum ai aflat de TPU? Tu te ai nascut in Coreea? Sau unul dintre părintii tai este român, cum ai invatat limba română? Esti la școală aici in România? Sanatate multă, numele meu este Cristi, încîntat de cunoștiință. Numai bine, pa.
Hey! Suntem multi useri okay la T/A, nu te speria, doar cativa sunt vai de ei dar le poti da ignore daca te supara.
Cei mai de treaba suntem :
Blytz, Daisy, Kama, Minion, Alessa, Killy, GreyN, Jwoww, Freak, Doreal,Life,Croampa, Vibe, Andreea, Psycho, Mad Potato, Zombalau, Conquete si Dante *Isi schimba des numele, acum este Gaspard*, Len...
O sa-ti dai seama repede de personalitatea fiecaruia si o sa te poti "ascunde de ei".
Eu sunt Blytzlike, Blitz/Blytz, raspund pe la mai multe categorii nu numai la T/A. Ascult Nightcore si imi plac anime-urile.
Atat era de spus. Sper sa ne intelegem!
Si eu sper ca ne vom intelege, Blytz. Iti multumesc si tie de sfaturi si va multumesc tuturor pentru ca m-ati primit in felul vostru!
Tinand cont ca multa lume a spus... numele meu adevarat este Catalin. Imi pare bine ca a mai venit o persoana care asculta nightcore/nightstep din cand in cand... se pare ca incetul cu incetul creste si aceasta categorie
Sunt mandra ca m-ati primit cu drag printre voi si promit ca voi incerca sa nu fiu rea cu nimeni, fiindca nici eu nu as vrea sa se comporte astfel un user cu mine! Incantata de cunostinta, Catalin!
Buna si tie! Incantata, KillMePlease!
Hmm... eu sunt acel Suck, nu inceeca sa te imprietenesti cu mine pentru ca ai avea multe de invatat de la mine si chiar nu vreau asta... urasc sa fiu profesor.
Eu sunt cel care spune ce gandeste fara ocolisuri si... nu sunt deloc prietenos, sunt antisociabil si arogant. Majoritatea sunt niste plangaciosi si nu au simtul umorului, nu pot sa zic ca ma bucur sa te cunosc dar... mna, sa vad cat de amuzanta esti.
Jwoww (Moartea)
Vei intalni multi ''coreeni'' si ''japonezi'' pe aici, keep calm
Se uita la anime-uri si de asta? Anime-urile in Coreea se "mananca" pe paine zilnic.
Wait, wait, wait...esti ''noua pe categoria asta''? sau mai degraba noua pe site'ul asta , ca asta explica de ce '' inregistrat la 15 august 2015'', ''Ultima logare 15 august 2015 ''ha? sau 0 raspunsuri si 0 puncte ,( just asking...)
Sunt noua si pe site, si pe categorie. Incantata, "Moartea".
Ok. K-pop?
Eu ascult 2ne1, BIGBANG, NU'EST, G-Dragons, tu?
Trupele cele mai ascultate de mine sunt: SHINee, ZE:A, 2AM, 4Minute si Miss A. Ma bucur ca si tu esti fan K-pop.
Hmm Eu cand mi-am facut prima data cont, habar aveam cum sta treaba cu categoriile, cu una cu alta.
Nu stiu ce sa zic
M-am interesat ceva inainte sa-mi fac cont. Am citit regulile, consecintele. Incantata!
Nu sunt cu rap-ul, imi pare rau.
Yay! Ne-am inmultit!
Eu sunt SweetMinion, numele meu real e Kim Ae Sook. Imi pare bine.
Eu sunt originara din Coreea de Sud, de la 8 ani pana anul trecut am stat in Romania, iar acum locuiesc in Seoul, la moment totusi sunt in Londra.
Sper sa te descuri la noi pe categorie, sunt persoane mai 'eh' pe care nu cred ca vrei sa le intalnesti dar cu timpul iti dai seama cine-ce-cum.
Oricum, bun venit soro!
Bun gasit si multumesc de sfaturi!
Salut! Eu in locul tau as fi ales o alta categorie! Aici nu "construiesti prieteni" aici mai mult "jignesti prieteni"! Sper sa nu speri ca vei fi primita cu o ciocolata calda si o patura! Nu! Aici toata lumea isi bae joc de tine. ma rog. unii. Si doar Dante, eu si cu Mad suntem mai prietenosi! P.S. Sa nu incerci sa te imprietenesti cu Jocker/Suck! E cel mai rau!
Aici trebuie sa lupti! Daca esti slaba, vei fi batjocorita de toti! Prada slaba moare repede! Noi suntem ca niste pradatori! Vanam tot ce e mai slab!
Ma rog! Bine ai venit! Eu sunt DydyAlle, poti sa imi zici Dydy! Am 12 ani si nu sunt o prada usoara! Poti sa ma si injuri ca ma doare in cot! Bine ai venit!
Nu te voi injura, ci iti voi multumi pentru sfaturi. Credeam ca majoritatea sunt prietenosi, dar se pare ca m-am inselat. Am ales categoria asta, pentru ca vreau sa ma acomodez intr-un mod mai usor: prin presarea cu glumite a situatiei. Nu vreau sa-mi aduc aminte ca sunt un caz special si ca nu sunt ca voi, roman. Vreau sa ma simt bine aici, sa visez ca e casa mea, iar voi sunteti fratii mei, buni sau rai! Nu vreau sa ma gandesc ca sunt departe de Coreea, tocmai de asta pana ma obisnuiesc aici, va rog sa va purtati frumos cu mine, deoarece sunt un pic sensibila, dar puternica! Sper ca nu cer prea mult, dar stiti si voi ca incercarea nu are limite! Oricum, incantata, Dydy.
Nu am zis ca o sa ma injuri tu... Am zis numai ca nu ma las batjocorita! Ca poti sa imi facci orice ca ma doare fix in cot de orice imi spuneti negativ sau ce stiu eu ce nu imi convine! Nu te lasa batjocorita! Locul asta e aproape ca si la scoala! Atata ca aici nu iti vine la ii bagi intr-o cutie de sticla (care nu se sparge) si ii arunci din avion la 987654323 Km de la pamant, cu o dinamita bagata in cutie! Am o imaginatie foarte bogata!
Deci... Ai grija... Sunt prin preajma!
Am inteles!
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: