| Whaveya a întrebat:

Buna!
Sunt noua pe categoria asta si as vrea sa va cunosc pe fiecare in parte. Incep eu. Ma numesc Whaveya Sin, dar puteti sa-mi spuneti "Whave". Am 15 ani. Sunt originara din Coreea de Nord, dar am fost mutata in Romania la 2 ani din cauza unor afaceri de-ale parintilor mei. Timp de 13 ani traiesc in Bucuresti. In fiecare vara merg in Coreea la bunicii mei. Am descoperit de curand acest site si am zis sa-mi incerc norocul de a "construi" noi prietenii. Sper sa ma primiti cu drag langa voi, ca si cum v-as fi o sora.

37 răspunsuri:
| Whaveya explică (pentru anonim_4396):

M-am interesat ceva inainte sa-mi fac cont. Am citit regulile, consecintele. Incantata!

| Whaveya explică (pentru RainmakerX):

Sunt mandra ca m-ati primit cu drag printre voi si promit ca voi incerca sa nu fiu rea cu nimeni, fiindca nici eu nu as vrea sa se comporte astfel un user cu mine! Incantata de cunostinta, Catalin!

| Whaveya explică (pentru BlackArt333):

Am inteles!

| RainmakerX a răspuns (pentru Whaveya):

big grin

| Suck a răspuns (pentru Whaveya):

Poate am motive... poate nu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Bine ai venit printr e noi, cum ai aflat de TPU? Tu te ai nascut in Coreea? Sau unul dintre părintii tai este român, cum ai invatat limba română? Esti la școală aici in România? Sanatate multă, numele meu este Cristi, încîntat de cunoștiință. Numai bine, pa.

| ELISS567I a răspuns:

Esti o draguță