| calutuuuu a întrebat:

T/A! M-am intors! Si ca sa va arat ca mi-a fost dor de voi va arat ultimul model de calculator!

http://creativemonkeyz.com/la-cafea/arta-lui-kyle-bean/ (prima si a zece-a poza! sper ca am scris corect...)

Este cel mai bun! Si este si ieftin... Cel mai important, nu consuma curent!:))=))

11 răspunsuri:
| ViezurE a răspuns:

Te-ai intors Somebady? Acum vad ca esti anybody...

| Șâret a răspuns:

Mie nu mi-a fost dor de tine și nu, nu ai scris corect.

| SaintJimmy a răspuns:

Ia ghici, n-ai scris corect!
(p.s.: ahahahhahaah ce amuzant, râd. rolling on the floor))))))laughing))))rolling on the floor) )

| VacutzaRoscata a răspuns:

Te-ai intors?straight face mai bine du-te inapoi

| αηηα a răspuns:

Ai fost plecata?

Nici nu mi-am dat seama...

| CastorR a răspuns:

Nu rad straight face.
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

Admini prosti!

| calutuuuu explică:

Am observat si eu ca nu am scris corect... dar sincer cateodata nu imi dau seama! In ultima vreme nu mai sunt asa de atenta si nu ma concentrez pe asa ceva... In fne, mie mi-a fost dor de voi si de jignirile voastre pe care niciodata nu le iau in seama!happy

| calutuuuu explică:

Am fost la muzica!laughing (vb serios)

| calutuuuu explică:

Exact... mare chestie!laughing dar stii ce greu mi-a fost sa imi schimb numele?laughingrolling on the floor

| RheaLustzig a răspuns:

.aha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am uitat la toate, e talentat cel care le-a facut.

Dar tu nu prea. straight face