Punând linkurile alea cu Justin Biberon, te-ai băgat singură la categoria Tampiţi/Ambulanţi
Eu mă refer la cei care răspund la intrăbari tâmpite, și cei care le pun.
Mai bine întrebări stupide decât 2 linkuri fumate cu Justin Biberon
Uite,daca vrei sa nu primesti injuraturi sau raspunsuri gen „e fumata faza",nu ma posta faze fumate! noi,cei de la t/a, nu ne facem „de cacao", doar spunem adevarul.si iti spun, tu nu faci parte din acele „mici exceptii" de la t/a...
Daca chiar vrei sa fumezi ceva, nu mai fuma faze foarte vechi. Iti dau eu 16 lei sa iti iei niste tigari.
E de 2 lunui vide-oul! ce faze vechi aveti in cap!
Am zis T/A retardati rau de tot ce mai!
v'ati facut de cacao usor usor!
De doua luni... Bun, deci faza e fumata. Avand in vedere ca la lansare s-a postat de n mii de ori apoi ocazional in raspunsuri si altele, faza e arhicunoscuta. Plus ca a aparut si prin ziare pe net. De asemenea prefer sa fiu o retardata intr-o ureche(doar la figurat nu si la propriu ca Van Gogh), sa ma injure lumea dar sa traiesc dupa placul meu si sa pot sa-mi spun parerile proprii fara sa-i pup pe altii in cur. Si daca ma fac de cacao nu e treaba ta. E numai a mea.
Cand am zis asa nu m-am referit in special la tine.m-am referit la toti de la T/A (in general) cei care se simt treaba lor, nu amd at nume
Băi, faza a fost dată la 5 întrebări. De aia e fumată, ţi-e clar?
Poate să fie şi de o zi. Dacă întrebarea cu videoul a mai fost pusă o dată sau de două ori, faza e FUMATĂ.
Vezi, că ai prea multe toane.
Şi de aia îmi cade mie. Nu îmi pasă că m-am facut de "cacao''.
Ia mars la Dragoste si Sex ca te cheama toti pedofilii!
Fa ii zici lu` mata!
du-te si baga capul in wc sa te linistesti
Am trecut pe-acolo si cand ma uitam pe fereastra cred ca o vedeam pe la centura pe mama ta!
Pana aici!
Tu nu o cunosti pe maicamea nu ai vazut'o niciodata!
la cat de proasta esti nu te;'ar **** nici dreaqu ca se sperie de "frumusetea" ta
Wow...daca nu stiai sa scrii as fi zis ca ai 5 nu 6 ani!
Copii de 6 ani nici nu stiu sa scrie, mai fetito!
Hai taci!
Vorbesti mult si prost!
Serios? sora mea are 4 si deja stie sa faca literele
de vorbit stiu ca vorbesc mult da nu sunt eu cea care spune prostii (la propriu)
Da foarte serios!
Ai dreptate nu spui prostii, supui FOARTE multlte prosti.
Copil facut din flori!
Da tu ce-ai pățit mă de te iei de toată lumea?
Te plictisești?
In primul rand eu am pus doar o intrebare. daca care mai de care au tabarat pe mine ca e "fumata" faza
Păi, este fumată.
Așa se procedează la T/A, bagi o faza fumată, și noi îți băgăm înjurături pă gât -_-.
Mă gândeam şi eu aseară că nu a mai fost postat de ceva timp nimic cu Giastin Bibăr şi tu acum vii să ne strici armonia.
Tu vorbesti, cu avatarul ala de kkkkrahat
Da. Eu vorbesc.
Si toti care au comentat aici( cu exceptia ta) au "the spirit".
Stii de ce?
Si-au spus parerea. Si, ii doare in *beeep* de ce zici tu.
Si, auzi, tampiti/ ambulanti.
Poate ca noi suntem ambulanti( cu sticla de bere in mana stanga si cu aia de vin in dreapta), da' tu sigur esti tampita.
Parearea mea.
Dar foarte inspirata faza "Buna T/A!
Sau mai nou, Tampiti/Ambulanti ca numai de astia gasesti p'aici(cu mici exceptzii) " feliciiiitari
DaciaRomania întreabă: