anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna T/A Vreau sa imi zicetii si mie o zi excelenta adica funny si una naspa incep eu :
Cu aia naspa
Ma trezec pe la 5:30 sa merg la scoala ajung in statie in izmene laughing
ma duc acasa ma schimb vin in statie la 6:15 ajung la scoala la 6:40, Ma duc la fastFood sa iau o shaorma cand ajung acolo imi uitasem bani la scoala laughing ma duc la scoala inpoi o pizza, dau sa intru in clasa dau peste diriga, imi rup picioru naspa rau laughing
Cea buna:
Dupa 3 saptamanii MA duc la scoala, e dirigentie diriga se duce la baie, fur catalogu motivez absente, trec mediile 10 la totii copii, de frica sa nu ne prinda ca am motivat absentele si am trecut 10 la totii am dat foc la catalog dupa aia schimbam oraru profesoral de noi nu mai facem mate toata saptamana am scos mate din orar laughing si asta a fost ziua mea buna

1 răspuns:
| blueangel99 a răspuns:

Tare rolling on the floor
La noi la şcoală, săptămâna asta, pe nişte copii i-a mâncat în cot să-şi conecteze telefoanele la sistemul audio şi să pună muzică.
A intrat o profă şi ne-a certat rău de tot -_-

Alta...
Când am fost în clasa a-4-a la munte, cu dna. învăţătoare, să sărbătorim terminarea primelor clase.
Într-o dimineaţă mergem eu cu nişte colegi la o plimbare şi iarba era udă, şi o colegă a alunecat şi s-a făcut rău de tot pe spate.

Sau, în clasa a 5-a, m-a-mpins o colegă de la spate şi am căzut cu buzele pe gâtul unui coleg, şi toată lumea credea că l-am pupat. S-a răspândit bârfa ca fulgerul. Noroc că am lămurit-o.

Pa, pa!