| RainboyDash a întrebat:

Buna tepeuponpipipopapistolor. Ieri pisica mea s-a urcat intr-un pom insa bunica nu a vrut sa-mi dea gem de prune asa ca m-am dus la mama si i-am zis ca am picat la mate si ea m-a trimis in armata unde m-a muscat un sarpe de amigdale si m-au trimis la spital unde mi-au spus ca mai am de trait 10 minute daca nu imi da bunica gem de prune. Am rugat-o pe bunica secunde la rand sa-mi dea gem de prune insa ea n-a vrut pentru ca nu avea decat de piersici. Asa ca am cules prune si le-am bagat in gemu de piersici. Dupa ce l-am mancat am prins super puteri si am inceput sa ma uit la televizor insa am fost impins de pe canapea pe o pancarta din oras, un avion s-a prabusit peste pancarta si m-a aruncat intr-un butoi cu reziduri toxice apoi mi-am folosit puterile si am zburat si a inceput sa ploaie si chiar atunci a venit un diamant magic cu o punga de popcorn si gem de prune si mi lea bagat pe gat insa eu am opus rezistenta si am zburat pana pe luna. Acolo am intalnit niste martieni prietenosi care au vrut sa-mi faca fellatio. Insa eu am refuzat politicos si am fost aruncat pe soare unde am inghetat deoarece gemul de prune avea puteri speciale. Apoi m-a sarutat fata de care imi place si mia-m dat seama ca e un vis. Credeti ca mustarul e mai bun pe hot dog decat ketchup-ul?

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Pe lună?
Nu văd.

| AikkoxD a răspuns:

Nu ştiu de ce m-am oprit la al doilea cuvânt şi de acolo n-am mai citit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AikkoxD):

Treaba ta. Nici nu stii ce ai pierdut. Dar mai bine ca nu stii laughing

| RainboyDash explică (pentru anonim_4396):

Cu tine voiam sa ma marit :O

| LittleSue a răspuns:

*sa ploua.

Nu sa ploaie.

| FartsMaker a răspuns:

Eu cred ca ai baut pastilestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate,romanul tot prost e ce legatura are mustarul si ketchup-ul? Si acum, toti visam la ceva ce nu putem face, eu de exemplu visez sa nu mai fie romanii asa de prosti si ca tara noastra sa nu mai fie asa jegoasa si plina de rahat dar nu se poate.

| PotatoMustDie a răspuns:

Ai tras pe nas?

| Elsiane a răspuns:

Eu sunt deja pe lună și nu te văd. Unde te-ai dus? P.S.: pe hot-dog merge mai bine ketchmustar. :->

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Balena face craci la grătar...

| BiancaBaby a răspuns:

Tu ala caruia i-am dat eu iarba? prost am facut

| skrillex79 a răspuns:

Hmmm.......Intrebarea ta e foarte serioasa,nu stiu ce sa zic ori mustar ori ketchup,noi nu putem sa iti raspundem la intrebari, decat un profesionist, un om de stiinta. thinking Dar mie imi place mai mult ketchup-ul, alege ketchup, alege ketchupwinking.laughing

| DevilBot07 a răspuns:

Consulta un psiholog. Iar asta cat mai repede, crede-ma e o urgenta uriasa.

| Drugs a răspuns:

Deci dupa ce mi-am pierdut 3 minute sa citesc asta..Intrebarea mea pentru tine e ...Cum a fost sarutul?smug