| AndaAndutZa20 a întrebat:

am nevoie putin de ajutorul vostrubig grin. Deci, am sa plec in Spania sa imi petrec craciunul si revelionul cu familia, insa am o mica problema, acolo in Spania avem o familie (prieteni buni) care vor veni si ei sa iti sarbatoreasca revelionul cu noi, sotul prietenei noastre e putin cam mistocar si un nebun de legat (in sensul bun al cuvantului) vrea sa facem o mica scena in seara de revelion in care sa ne machiem,mascam etc in asa fel incat sa ii amuzam pe ceilalti (bineinteles ca si eu ma bag in asa ceva,n-as rata niciodata ) problema e ca mi-a cerut mie sa ma gandesc la ceva sa fie nebunesc dar in acelasi timp funny si nu imi vine nimic in minte,de exemplu anul trecut l-am inbracat intr-o tiganca si l-am rujat pe gura si mai mult alaturi de fostul meu iubit care s-au prezentat ca "lola si tantza" iar acum doreste sa le readucem la viata pe ele dar sa nu fie exact ca si anul trecut sa fie ceva mult mai extravagant mai nebunesc (de exemplu m-a intrebat daca aici unde stau eu [ibiza] exista vreun magazin din care sa ii cumpar tot felul de tampenii cu care sa se mascheze, sunt o gramada de magazine cu asa ceva dar nu imi vine nimic in minte ce as putea sa cumpar, deci, ma puteti ajuta putin? Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| DDoctorita a răspuns:

De ce nu incerci sa imiti o scena nostim dintr-un film? happy

2 răspunsuri:
| InvertedDeformity a răspuns:

Nu am rabdare sa iti citesc toata intrebarea.

| Exilee a răspuns:

Tu esti acea fata din poza? :o Langa tine as dori o clipa sa stau, sa savuram niste momente romantice. Ai fi incantata?