| ciclutza a întrebat:

Buna TPU am o intrebare. Daca iubitul meu se uita la fotbal in timp ce face sex cu mine, copilul poate sa devina fotbalist cand o sa fie mare?

Răspuns Câştigător
| unione a răspuns:

Nu s-au prins copiii ca faceai misto de intrebarile de aici

28 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| hauszz a răspuns:

Doamne...zi-mi ca nu esti romancalaughing

| MMihai a răspuns:

Dacă este băiat, sigur că poate fi și fotbalist amator. Asta depinde de el, ca adult, ce va vrea să facă, nu de voi.//. Dar voi de cât timp sunteți căsătoriți, că deja i s-a acrit de tine, că devin mult mai importante meciurile, decât să facă sex cu soția./// Eventuale schimbări poate s-ar impune. Îi găsești o amantă, fără boli venerice, dar care să nu știe, ce să facă, când face sex cu un bărbat. De găsit un amant pentru tine, etc.

| adi4ever a răspuns:

Imi este frica sa nu devina hocheist

| undercover_4494 a răspuns:

Da, este foarte normal, vezi sa nu-i vina ciclul pe teren.

| pink10 a răspuns:

E romanca si e blondawinking

Asta poate fi unica explicatie! laughing

| SakuraBlooms a răspuns:

Inseamna ca eu am sa fac un copil in timp ce joc basket poate devine basketbalist ca masa'

| WooLove a răspuns:

rolling on the floor doamne de unde le aduci rolling on the floor

| Deeviiil a răspuns:

RApund cu o alta intrebare care seamna cu a ta:
Daca stai capra in timp ce faci sex cu prietenul tau si pe deasupra si la bec, copilul tau poate iesi o capra neagra?rolling on the floor)))))))
Stupida intrebare! Dar gandirea ta ii sub limita dragacall meu
Fa altceva decat sa pui intrebari stupide pe TPU si faza cu capra incearc`o vezi ce va iesismug
Succes laughing)))

Răspuns utilizator avertizat
| razvan_9477 a răspuns:

Eu zic sa se uite la niste documentare pe discovery. poate o sa iasa mai destep decat ma-sa.

| DeeaBlondiii a răspuns:

Da laughing))))). Punel sa se uite la Dansez pentru Tine si va iesi dansatorrolling on the floor)Ma mira prostia omeneascaoh go on

| Anileda a răspuns:

Antrenor la nationala.

| Deedeek a răspuns:

Pune-l sa se uite la stirile de la 5, sa vezi ce haidamac de borac o sa facetilaughing

| Deeviiil a răspuns:

Pai gluma cu capra neagra in primul` rand n`am luat`o de pe google sa fie clarwinking asta mi-a venit pe loc cand ti-am citit intrebarea + ca eram putin nervoasa.intradevar nu trebuia sa dau raspunsu ala,dar deja intrebari din astea is din ce in ce mai multe. daca vrei scrie si tu o intrebare mai ok in care sa iti dam sfaturi nu intrebari din astea stupide, chiar nu`si au rostu`oh go on unii chiar au nevoie de un sfat.
+ ca, intrebarea cam ca asta am mai vazut si deja m`am saturat
scuze de raspunsu anterior dar pune si tu intrebari in care sa te ajutam sa-ti dam sfaturi, nu intrebari stupidehappy

| coMpLeT a răspuns:

Vezi sa nu se uite la Twilight ca poate ajunge vampir
doamne ce intrebareeelaughing))))))))))))

| Laura_2393 a răspuns:

Observ cas-a dat deja funda dar asta nu ma poate inpiedica sa raspuns.
Daca fac dragoste cu iubitul meu si il pun sa se uite la Bill Gates sau oricare alt miliardar crezi ca o sa iasa plodul miliardar si o sa am niste batraneti lipsite de grijirolling on the floor

| Atlanthenian a răspuns:

Nu. Poate deveni fotbalist daca este educat si intr-o asemenea maniera.
Te sfatuiesc, totodata, daca-l vei creste pentru a fi fotbalist in viitor, sa aiba si educatie morala (stii la ce ma refer, de exemplu: o sotie are, sta cu ea atatia ani cat se poate, fara amante si cu viata de familie, unii au reusit acest lucru, el de ce nu ar putea? doar un exemplu). In perioada sa de crestere este influentat si de mediul din jur (familie, prieteni, informatii noi, societate, tv, scoala, natura,...).

| jj_5595 a răspuns:

Poate iese portar, il mai vezi si cu ochiul vanat

| IF94TK a răspuns:

Categoric,dar daca poarta manusi de box si proteza in gura iese smardoi big grin

| alinutza_4400 a răspuns:

laughing) cate raspunsuri poti s vezi la o intrebare d asta! laughing Unii o iau in serios, altii se oripileaza, unii rad.mama!

| Cosmin162749 a răspuns:

E da daca il tii departe de mingi de fotbal...meciuri no sa se faca si oo sa fie degizia lui pana la urma nu?

| valyboss40 a răspuns:

Daca o sa fie baiat, poate. Fata in schimb nu cred. Dar daca o sa fie tripleti ca Nicoleta Luciu, in cateva nasteri o sa fie o echipa de fotbal.

| greieras a răspuns:

Sa ii pui numele petrica...petrica da pe Gsp tv!

| alexshobyx a răspuns:

Pink10,mihaidavidoglu,woolove,andreea, anelida aveti de la mine cate un OU cu zeamawinking

| Bibi_8660 a răspuns:

Nu vedeti ca e poza la vrajeala asta de la profil?:rolling on the floor e cineva care rade, care face misto, nu as vrea sa cred ca romancele `s atat de idioaterolling on the floor)

| AndutzaAndu a răspuns:

Da, o să devină un Adrian Mutu 2.

| BOOBZen a răspuns:

Daca iese urmatorul Gigi Becali?! Ati avea bani frumosiwinking